Hoşgeldin Misafir

Hesaba Giriş Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n0va2

27 Şub 2026
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
herkese merhaba arkadaşlar, hesabım değişik bir şekilde kitlendi kaç senedir buraya üyeyim ama ilk kez başıma geliyor. Yönetimden yardım bekliyorum. Hesabımın maili gmail.com'dan gmal.com olarak değiştirilmiş, kim yaptı bilmiyorum yada üye olurken yanlışlıkla öyle üye oldum sallama bir mail kullanmadım sadece gmal.com adresinin gmail.com olarak düzeltilmesini talep ediyorum yönetimden doğrulama kodu almak için. Saygılarımla.

Buhara

Buhara

Information Admin
Tevekkül
21 Ocak 2025
111 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba

Bahse konu hesap üzerinde kısa zaman periyotlarında çok farklı ip blokları ile giriş gözüktüğü için sistem güvenlik onayına düşürmüş. Eğer hesap paylaşımı yaptı iseniz bu durumla karşılaşmanız olasıdır. Daha önce üst yönetim kararı ile e-posta erişim problemlerinde destek sağlanmayacağı duyurulmuş idi.

Konu son karar için administrator'e iletilecektir.

n0va2

27 Şub 2026
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hesap paylaşımı tabiki yapmıyorum yapmam da asla bilen bilir. VPN kullanıyoruz haliyle tabiki burada çoğu kişi de kullanıyordur. Yada mobilden de girebiliyoruz bazen. Bunlar herkesin yapabileceği şeyler. Ben e-postamı değiştirmek zaten istemiyorum bir yanlış yazımı hesapta düzelttirmek istiyorum gmal yerine gmail yapılacak hepsi bu kadar. Doğrulama için sonra mail zaten gelir.

Gereğinin yapılmasını rica ederim. Saygılarımla.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
herkese merhaba arkadaşlar, hesabım değişik bir şekilde kitlendi kaç senedir buraya üyeyim ama ilk kez başıma geliyor. Yönetimden yardım bekliyorum. Hesabımın maili gmail.com'dan gmal.com olarak değiştirilmiş, kim yaptı bilmiyorum yada üye olurken yanlışlıkla öyle üye oldum sallama bir mail kullanmadım sadece gmal.com adresinin gmail.com olarak düzeltilmesini talep ediyorum yönetimden doğrulama kodu almak için. Saygılarımla.

Merhaba hesabın güvenliği ve sorumluluğu kişiye aittir gerekli açıklama verdiğim linkte mevcuttur konu tarafımdan kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...