NasyoneL
- 25 Ağu 2017
- 25,060 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hesap silinme diye bişey yok çıkış butonuna tıkla çık dedik arkadaşım yada banmı atıyım
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hesap silinme diye bişey yok çıkış butonuna tıkla çık dedik arkadaşım yada banmı atıyım
Forum kurallarında böyle demiyor, yöneticiye özelden ulaştım ve gereği yapılmadi veya görmedi ne yapmam gerekiyor yöneticilerHer üyenin yalnızca bir hesabı olabilir. Üyelik, istenildiği anda iptal ettirilebilir. Üyelik iptali için forum yöneticilerine özel mesaj yoluyla ulaşmanız gerekmektedir. (10 mesajdan daha fazla mesaja sahip üyelerin üyelik iptali talep etmesi durumunda, sitenin teknik özelliklerinden ve forumda çöp mesaj barındırmak istemediğimizden dolayı kişinin e-mail adresi ve verdiği kişisel bilgiler silinir, hesabı pasif hale getirilir, mesajları sistemde tutulur.)
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Banlıyorum hesabını onaylıyomusunForum kurallarında böyle demiyor, yöneticiye özelden ulaştım ve gereği yapılmadi veya görmedi ne yapmam gerekiyor yöneticiler
Milleti tetikleme@furkano78 sadece @Majer silebiliyo
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Milleti tetiklemesadece modlar yapabiliyor.
bir gün root yetkim olursa ilk nesih abiyi sileceğim.Ula nesih abe
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Kıyamazsınbir gün root yetkim olursa ilk nesih abiyi sileceğim.
Kardeşim onayla geç bi daha hesaba giremiceksinbanlamak ney oluyor abi @NasyoneL abi
Valla knka sabırlı biriyimde sana sövmemek elde değilsilme olur abi , banlama olursa onay vermiyorum @DeepiMpaCt
@DeepiMpaCt @NasyoneL lütfen silermsiin z a artık şu hesabı majer abi etme sensilme olur abi , banlama olursa onay vermiyorum @DeepiMpaCt