Hoşgeldin Misafir

Şikayet Hesabımın şifresi degiştirilmiş ?

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar
@barboyduxali
Hesabımın şifresi degiştirilmiş ne yazdıysam ulaşamadım sonrasında yeni 1 üyelik açtım ve ban atıldı sebebi bedir aceba @barboyduxali Hesabımın şifresini geri alabilirmiyim Lütfen bir yetkili ulaşabilirmi. ??

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

barsel

9 May 2024
31 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hesabının şifresini biz niye değiştirelim?

ya çaldırmışsındır ya hatırlamıyorsundur. Şifremi unuttum diyerek yenileyebilirsin mailin ile.
Hesap eski hesap mail kayıp şifremi unutmam imkansız googleye kayıtlı. Sebebi açık zaten özelden yazarsanız sebebini söyleye bilirim Neden sizin degiştiginizi düşündügümü hatta Konum atıyım size direk şu diye.

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,890 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hesap eski hesap mail kayıp şifremi unutmam imkansız googleye kayıtlı. Sebebi açık zaten özelden yazarsanız sebebini söyleye bilirim Neden sizin degiştiginizi düşündügümü hatta Konum atıyım size direk şu diye.
Gerek yok , sebebi ne olursa olsun hiçbir forum yöneticisi şifre değiştirmez banlar geçer. Mail adresinizide erisemiyorsanız yapılacak pek birşey yok.

barsel

9 May 2024
31 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gerek yok , sebebi ne olursa olsun hiçbir forum yöneticisi şifre değiştirmez banlar geçer. Mail adresinizide erisemiyorsanız yapılacak pek birşey yok.
ozaman hesabıma erişimimde yardımcı olurmusunuz ip lere bakın zaten aynı benım ip adrsim okadar emek verdim konu paylaştım sizden rica sadece bana şifremi iletin özelden veya mail atıyım onu ekleyın @barboyduxali hesabım

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,890 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ozaman hesabıma erişimimde yardımcı olurmusunuz ip lere bakın zaten aynı benım ip adrsim okadar emek verdim konu paylaştım sizden rica sadece bana şifremi iletin özelden veya mail atıyım onu ekleyın @barboyduxali hesabım
Ne yapmaya çalıştığını da seni de gayet iyi tanıyoruz merak etme aslan :)

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...