• Gizli içerikleri açmak için anlamsız yorum yapmak, kışkırtıcı davranışlarda bulunmak ve link kısaltmak BAN sebebidir.

Php Script Hesap Satış V.2 Scripti Aksoy HLC

spywarez

Aktif Üye
Arkadaşlar Merhaba Sizlere Piyasaya Düşmemiş Bir Script veriyorum.

Script Demo Linki : https://hesapsatis2.yazilimdemo.net/

Script indirme Linki :

Script Rar Şifresi İçin Pm Yollayınız.

Not : Scriptin Lisansı Tarafımdan Kaldırılmış Olup Sağda Solda Paylaşırken Yok Ben Kırdım Sizinle Paylaşıyorum Diye Dagıtım Yapmayın. Emeğe Saygınız Olsun Paylaşımlarda Kaynak Gösterin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar dosya şifresizdir. yanlışlıkla şifre için pm atınız yazmışım özür dilerim.

Teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler hocam

teşekkürler emeğine sağlık

Yönetimin Dikkatine Sitenizde Paylaşım Yapıyorum Ancak Bazı Arkadaşlar Rar Şifresi için Sana Pm mi Atacaz Gibi Ukalaca Mesajlar Yollamaktadır. Yönetimden Biri Dosya Şifresi Koyup Paylaştığında bu Şekilde Yorum Atma cesaretiniz varmı acaba merak ettim. Madem Arkadaşlara Yaramamıyorum Ozaman Bende bir daha Paylaşım Yapmama Kararı Aldım. Arkadaşlar sizin için scriptin Lisansı kırılmış Olan versiyonunu Paylaşıyorum Ancak Bazı ukalalar yüzünden Dosya Paylaşma isteğim Kaçıyor. Yönetimden Ricam Konu ile İlgilenilmesidir.

spywarez' Alıntı:
Yönetimin Dikkatine Sitenizde Paylaşım Yapıyorum Ancak Bazı Arkadaşlar Rar Şifresi için Sana Pm mi Atacaz Gibi Ukalaca Mesajlar Yollamaktadır. Yönetimden Biri Dosya Şifresi Koyup Paylaştığında bu Şekilde Yorum Atma cesaretiniz varmı acaba merak ettim. Madem Arkadaşlara Yaramamıyorum Ozaman Bende bir daha Paylaşım Yapmama Kararı Aldım. Arkadaşlar sizin için scriptin Lisansı kırılmış Olan versiyonunu Paylaşıyorum Ancak Bazı ukalalar yüzünden Dosya Paylaşma isteğim Kaçıyor. Yönetimden Ricam Konu ile İlgilenilmesidir.

Şifre ile paylaşmak yetine warez extrada paylaşıyo genelde kıdemli üyeler böylece sömürgenler değil emektar üyeler faydalanıyo

Geri