Hoşgeldin Misafir

Hesap Senaryoları

ByHacks

16 Ağu 2018
109 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba

Sosyal Medya Hacking Yöntemleriniz den Genelde Hangi Senaryoları Kullanmaktasınız 

Örnek : onun tanıdıgı fake bir hesap acıp o hesabı biraz yükseltip onunla irtibata geçerek fake scriptde yönlendirme gibi 

Sizlerin Nasıl bir fikri var ögrenmek istedim

ByHacks

16 Ağu 2018
109 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet işte bu yüzden bir senaryo oluşturmak gerekiyor aslında kafamdaki fikir insan psikolojisi üzerinde etkili olacak anahtar kelimeleri bularak belirli bir senaryo oluşturmak

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ByHacks' Alıntı:
Evet işte bu yüzden bir senaryo oluşturmak gerekiyor aslında kafamdaki fikir insan psikolojisi üzerinde etkili olacak anahtar kelimeleri bularak belirli bir senaryo oluşturmak

Çoğu kişi Kardeşlik Kavramını Kurmaya Çalışıyor.Gizemli durmaya çalışıyorlar.Egoları Tavan Gibidir.Bu Olay İstihbarata Giriyor Zaten.Ama Ben bunu yaptım şunu yaptım derler düsürt durmaya çalışırlar.Ama İcraatları boştur.Anlatmaya Gerek Yok Görüyorsunuz :)

ByHacks

16 Ağu 2018
109 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SurHan' Alıntı:
ByHacks' Alıntı:

Çoğu kişi Kardeşlik Kavramını Kurmaya Çalışıyor.Gizemli duramya çalışıyorlar.Egoları Tavan Gibidir.Bu Olay İstihbarata Giriyor Zaten.Ama Ben bunu yaptım şunu yaptım derler düsürt durmaya çalışırlar.Ama İcraatları boştur.Anlatmaya Gerek Yok Görüyorsunuz :)

O kardeşlik yok mu zaten :) Codex ile biz yıllardır arkadaşız ilk başta tanıştıgımız da bana ücretli satıcaktı temayı sonra arkadaş olduk bedava aldım yine allah razı olsun ondan temayada epey ihtiyaçım vardı :)

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ByHacks' Alıntı:
SurHan' Alıntı:
ByHacks' Alıntı:

Çoğu kişi Kardeşlik Kavramını Kurmaya Çalışıyor.Gizemli duramya çalışıyorlar.Egoları Tavan Gibidir.Bu Olay İstihbarata Giriyor Zaten.Ama Ben bunu yaptım şunu yaptım derler düsürt durmaya çalışırlar.Ama İcraatları boştur.Anlatmaya Gerek Yok Görüyorsunuz :)

O kardeşlik yok mu zaten :) Codex ile biz yıllardır arkadaşız ilk başta tanıştıgımız da bana ücretli satıcaktı temayı sonra arkadaş olduk bedava aldım yine allah razı olsun ondan temayada epey ihtiyaçım vardı :)

Rabbim Tarafından Buluşturuldunuz herhalde <3 .Arkadaşlık,kardeşlik iydir.Ama bunu kötüye kullananlar vardır.Allah Islah Etsin Onlarıda :)