Hoşgeldin Misafir

Hibernet proxy ile saldırı yapıyorum, site düşmüyor..

Z-Mukhtar

5 Şub 2021
18 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merheba arkadaşlar.Yardımınıza ihtiyacım var.Hibernet proxy ile saldırı yapıyorum, site down olmuyor.Saldırıyı serverle yapıyorum.wafw00f güvenlik duvarının olmadığını gösteriyor.10 dakikadır saldırı devam ediyor.Etkisi yok.Dos ve Ddos konusunda uzman arkadaşlar yardım ederse sevinirim.Teşekkür ederim.
server high frequency
CPU:12 vCore
RAM: 49152 MB
Bandwidth:8000 GB

LunaD1ke

25 Ağu 2020
239 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sayın Admin'imizin dediği gibi proxylerin lokasyonu önemli olurken, her site çok kolay düşecek kadar kolay olmaz. site ne sitesi, kim tarafından ne için yapıldı ve kullanılıyor bunlar önemli eğer güvenli açık barındırmayan, güvenlik duvarlarının sağlam olduğu bir siteye kolay kolay düşüremezsin. eğer hatam varsa düşüncelerimde kusura bakmayın eleştiriye açığım

Z-Mukhtar

5 Şub 2021
18 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
hangi lokasyonda proxyler ?

Merheba.Proxyler çalışmıyormuş.Teşekkür ederim.

LunaD1ke' Alıntı:
Sayın Admin'imizin dediği gibi proxylerin lokasyonu önemli olurken, her site çok kolay düşecek kadar kolay olmaz. site ne sitesi, kim tarafından ne için yapıldı ve kullanılıyor bunlar önemli eğer güvenli açık barındırmayan, güvenlik duvarlarının sağlam olduğu bir siteye kolay kolay düşüremezsin. eğer hatam varsa düşüncelerimde kusura bakmayın eleştiriye açığım

Teşekkür ederim.