Hoşgeldin Misafir

Hırsızlık ve terör ile Hacks konusunu karıştırıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shafu

Shafu

Karanlık Özgürlüktür
Estonya, Tallin
25 Ara 2022
1,038 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hiç bir zaman warez yazılım kullanmam JOTR1, yazılımları sadece fikir ve bilgi için indirip siliyoruz. Bedelini ödemediğimiz hiç bir şeyi ticari olarak kullanmayız bu bizim ahlakımızda da inancımızda da yoktur.
senin bu olayı teröre ve hırsızlığa bağlaman ve 100bin kişilik bir camianın, hacker dünyasının en mert, en ahlaklı siber topluluğuna "midemi bulandırıyorsunuz" demen ne kadar ahlaki ve hangi inanca göre konuşuyosun?

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Değerli hocalarım burda polemik bitmez, arkadaş zaten yasal mercilere başvuru yapacakmış ne olduysa gereği neyse yapılır. Daha fazla kalp kırmaya gerek yok. Ek olarak @boycott hocam güvenlik ile alakalı bir sorunuz vs olursa her zaman.

Security Web

Security Web

Web Hacker
Almanya
2 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şimdi gelelim konuya gelip buraya hangi site hangi yazılım ve kim olduğunu söylemeden herkeze atar atıyorsun hırsız diyorsun senin siteni inceledim kullandığın her yazılım alt yapısı warez artı bur açık bir shelli https://www.turkhacks.com/konu/turkhacks-ozel-upload-shelli-tek-tikla-shelleri-cekin.195341/ her üye kullana bilir sen gelmissin işi bilen ekibimde olan bir kardeşime bulasuyorsun ben yada ekibimden biri girmiş olsaydı senin beş para etmez sitene midemiz bulanindi derdik serverini silerdik işi bilmeyen daha bu işlerde toy olan biri burdan aldığı shelle senin sitene dadanmis ama oda başarısız olmus..hiç bir şeyi bilmeden etmeden bir konu açmayın kendi sayginliginizi kaybedersiniz saygılar tim lideri

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,244 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Burda boş muhabbet yapma o shelli açık aöık yayınladık ki zaten kendimiz bu shelli kullanıp shell atıyoruz. İçerisinde kalmış temizle kullan ne boş yapıyorsun.

Ayrıyetten bu kadar cahilde olma bu sadece upload shelli log değil senin bu yazılımı nerede hangi sunucuda kurduğunu nerden bilelim.

onuda geçtim senin için tek tek oturup yazılımı mı temizleyeceğim yürü git paranla al beğenmiyorsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...