Hoşgeldin Misafir

Script İstek Hosting Scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RoylsFace

17 Haz 2024
52 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar
Arkadaşlar aklımda bir proje var ancak yeterli kaynaga sahip degilim elinde Hosting Scripti olan varsa Shopier entegreli vs benim ile paylaşırsa gerçekten çok mutlu olurum şimdiden teşekürlerimi iletiyorum. 😘

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar
Arkadaşlar aklımda bir proje var ancak yeterli kaynaga sahip degilim elinde Hosting Scripti olan varsa Shopier entegreli vs benim ile paylaşırsa gerçekten çok mutlu olurum şimdiden teşekürlerimi iletiyorum. 😘

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İstediğin kategoride yüzlerce script mevcut forumda olmayan içerikleri istemekte özgürsünüz fakat forum içi mevcut içerikleri isteyemezsin!

Forumda yeni açmış olduğumuz script istek alanı için belirlediğimiz kurallar şöyledir:

1- Forumda mevcut olan script için istek konusu açmak yasaktır.
2- Günde en fazla 3 istek konusu açılabilir.
3- Acil, çok önemli ve saire şeklilde konu açmak yasaktır.
4- Konu başlığında script adı belirtilmelidir.
5- Extra veya VIP alanda yer alan içerikler için ücretli dahi istek konusu açan ve açana temin edenler kalıcı ban yer!

Kurallar bu şekildedir ve güncelleme hakkımız saklı tutulmaktadır. Kurallara uymayanlar caydırıcı cezalar alacaktır.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...