Hoşgeldin Misafir

Hosting tavsıyesi

yusufuzun1

26 Ocak 2024
2,091 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selam emekli biri olarak sıkıntıdan amatör olarak web çalışması l yapmaya çalıyorum hosting tavsiyesi verebilecek üstadlar. Ama aklıma takılan bir kaç soru var scrip kurmak için illa cpanel mi olması gerekiyor yoksa
wordpress hostıng de script kurabiliyor muyum eğer bu konuda bana yardımcı olabilecek üstatlar varsa tavsiye almak istiyorum

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,890 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Türkiyedeki hosting firmalarından hiçbirşey alma. Yurtdışı al. spaceship a2hosting vs tercih edebilirsin.

cpanel olmasına gerek yok cpanelden farklı onlarca panel var ama çok birşey bilmiyorsan senin için cpanel en kolayı olur.

yusufuzun1

26 Ocak 2024
2,091 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
localhost üzerinden kendimce bir şeyler yapmaya çalıyorum modem üzerinden port açarak ev içi ağı oluşturdum masa üstü bilgisayarı localhost ağı olarak kullanıyorum ama hostınger in kulanımı kolayıma gıttı ama c panel bana biraz zor geldı

ofcmedya

ofcmedya

Kendine yaslan.
Kahpe Dünyası
4 Eyl 2024
1,401 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selam emekli biri olarak sıkıntıdan amatör olarak web çalışması l yapmaya çalıyorum hosting tavsiyesi verebilecek üstadlar. Ama aklıma takılan bir kaç soru var scrip kurmak için illa cpanel mi olması gerekiyor yoksa
wordpress hostıng de script kurabiliyor muyum eğer bu konuda bana yardımcı olabilecek üstatlar varsa tavsiye almak istiyorum
Eline sağlık