Hoşgeldin Misafir

HP OMEN X Laptop İncelemesi

Risus

27 Kas 2017
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
HP OMEN X LAPTOP İNCELEMESİ--

Özellikle Laptop üretimi ile önde olan üretim firması Hp bir ilke imza atarak yeni ürünü Hp -OMEN X- ile kullanıcıları cezp edebilmiş görünüyor. Çok güçlü bir tasarım ve donanımla rakiplerini geride bırakacağa da benziyor. İlk göze çarpan özelliği ise dünyanın ilk hız aşırtma niteliğine sahip bir laptop olmasıdır. Bu özelliğe ise ince çalışılmış bir soğutma sistemi ile kavuşturulmuş. Üstelik daha fazlasını isteyenler içinde çalışmaları genişletmekteler.--

Bir önceki yılların OMEN laptop serilerinde G-SNYC teknolojisinin kullanılmayışı çok eleştirilmişti ve ekran kartının gücü bu eleştirilere engel olamamıştı. -OMEN X laptop- ile GTX 1080 ekran kartı kullanılmıştır. Ayrıca dileyenler G-SNYC desteği ile de 120 HZ 1080p ya da 4K ekran kullanabilecekler. İhtiyaca göre bu tercih olanaklarının sağlanması Hp Laptop kullananları oldukça sevindirmişe benziyor.--

Hp nin en iyi üretimi olduğu söylenen bu yıl ki tasarımı olan -HP OMEN- X oyun oynamayı tutku haline getirenlerin ilk tercihi olabilir. Sistem ve donanımının yanı sıra dış tasarımı ile de dikkat çekiyor. Özellikle klavye kullanımında rahat edeceğiniz ve güçlü bir rahatlık sağlayacak olan bu diz üstü bilgisayar üretimini tanımak için tanıtım videolarını da izleyebilirsiniz.--

Oynadığınız oyunlarda yüksek çözünürlük ve hız istiyorsanız doğru seçimi bu inanılmaz güçlü tasarım ve donanıma sahip Omen X ile kavuşabilirsiniz. Özellikle e-spor oyuncularının tutkusu olan hızlı oyun açma ve rakipleri ile güçlü mücadele ihtiyacına yönelik üretim sayesinde aradıklarını bulacakları kesin.--

Özellikle yüksek çözünürlü, teknik alt yapısı güçlü ve donanım açısından hız artırma özelliğine sahip bu diz üstü bilgisayarı oyun tutkunu ve güçlü rakiplerle aynı ölçüde hatta daha da güçlü karşılık vermek isteyenlerin tercihi olmalıdır.--

Termal yapısı ile de kullanıcıları etkiledi demekte fayda vardır. Donanım içeriği ve birleşiminin gücü ve farklılığı ise ilk göze çarpan özelliklerindendir. HP OMEN X Laptop ile aradığınız birçok özelliğe sahip olabilirsiniz. Yapılan denemelerinde bir sorunla karşılaşılmadığı gibi tanıtım videoları da oldukça büyük bir ilgi ve marek ile karşılandı.--

Kaynak--