ekteki scripti kurdum php sürümlerinin hepsini denememe rağmen bir türlü çözemedim
yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ekteki scripti kurdum php sürümlerinin hepsini denememe rağmen bir türlü çözemedim
Script Ana Dizinde Vardır Hata DosyasıOnu nereden alacağım hocam
kardeşim bu konuyu yazmıştım sana linkini bırakıyorum çözüm orada
Her zaman yardıma hazırız kardeşim biz büyük bir aileyiz Türkhacs'den ayrılmayın@Yasar7880 hocam çok teşekkür ederim indexi değiştirdiğim gibi sorun çözüldü sizinle iletişime başka konularda nasıl geçebilirim
Kardeşim bunun bir çok sebebi olabilir ama sana en belirgin sebeplerini söylemeye çalışayımÇok teşekkür ederim hocam bir sorum daha olacak bazı scriptlerde yönetim kısmında her kısım çalışırken bazı sayılarında erişim engellendi hatası neden olur bilginiz var mı acaba
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Site kurallarına bende pek hakim değilim fakat izin verildiği müddetçe Turkhacks ailesine her türlü yardım ve kodlama desteği verebilirim. Ben başka bir siteye de üye değilim zaten. sadece buaradayım. Bu forumun amacı zaten bilgiyi paylaşmak diye düşünüyorum. Her zaman bildiklerimi ve tecrübe ettiğim scriptler hakkındaki bilgileri paylaşmaya hazırım.@Yasar7880 hocam çok teşekkür ederim bu güzel açıklaman için deneyeceğim bir problem olursa sizlerle direkt iletişime geçmem için bilgi paylaşımı yapabiliyor musunuz kuralları detaylı bilmediğim için ben paylasmasam daha sağlıklı olur mail adresi vs. Gibi