Hoşgeldin Misafir

İçimi döktüm.

Literary

25 Mar 2020
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Son bir kaç aydır hiçbir şeyden tat alamıyorum ,ne olduğunu yada nasıl olduğunu bilmiyorum. Akciğer kanseriyim ve son zamanlarım olduğu söyleniliyor :D Bu olduğunu düşünmüyorum ama bir yanım buna itiyor hep. Bende isterdim ki ses atayım buraya dinlemek isteyen dinler okumakla ugrasmaz ama aceleyle yazıyorum. Öncelikle foruma bir ara sosyal medya hacking hakkında bir şeyler kattım bir aralar ve gurur duyuyorum böyle bir ekip ve foruma katkıda bulunduğum için. Ve son olarak hastalığımın getirdiği acıya son vermek üzere aranızdan ayrılacağım.
Sözlerimi bitirmeden önce değerli admin ve forum üyeleri kendinize iyi bakın. Şu klibi izlersiniz;

squadfire

9 Şub 2018
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu tat alamama mevzusu ben de dahil bir çok insanda var ona çare bulunur ama hastalığı düşünerek kendini bırakırsan çare tükenir neden şimdiden herşeyi bırakıp pes ediyorsun ki ? foruma güzel şeyler kattın devamınıda bekliyoruz. Allah tan umut kesilmez birlikte mücadele edelim be paşam ♥️

BelalıCivciv🐣

27 Kas 2021
108 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar intihar mintihar etmiyorum aq sadece kemoterapi falan filan ne varsa ne kadar geçte olsa bi tedavi görmek için dedim acıya son verme olayını. Bu arada yanıt veren tüm herkese teşekkürlerimi iletiyorum, seviliyorsunuz.
İnancın tam olsun moralini hep yüksek tut