Hoşgeldin Misafir

ilaç oruca engel mi

Zaza Kral

Zaza Kral

“Düşün düşme, düştün düşünme”
Kimsenin Olmadığı Yerde
14 Mar 2024
1,213 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba, lise zamanlarımda başlayan anksiyete bozukluğum vardı pek kimseye bu durumumu anlatmadığımdan giderek artarak son 1.5 senede intihar derecesine gelmiştim, majör depresyon geçiyordum. sonrasında ailem psikoloji tedavimi başlattı, son 4 ay'da anksiyetem bi hayli azaldı. aldığım ve gördüğüm tedaviler sonrası şuan biraz daha iyiyim ilaç kullanıyorum 3-5 çeşit, oruç ayındayız kullandığım antidepresan ilaçlar oruca engel mi onu sormak istedim. cevap veren herkese teşekkür ederim.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba, lise zamanlarımda başlayan anksiyete bozukluğum vardı pek kimseye bu durumumu anlatmadığımdan giderek artarak son 1.5 senede intihar derecesine gelmiştim, majör depresyon geçiyordum. sonrasında ailem psikoloji tedavimi başlattı, son 4 ay'da anksiyetem bi hayli azaldı. aldığım ve gördüğüm tedaviler sonrası şuan biraz daha iyiyim ilaç kullanıyorum 3-5 çeşit, oruç ayındayız kullandığım antidepresan ilaçlar oruca engel mi onu sormak istedim. cevap veren herkese teşekkür ederim.
Merhaba kardeşim

Oruca engeldir vücuda giren orucu çıkan ise abdesti bozar diye bir tabir var bu yüzden iftar sonrasına bırakmalısın

Şayet bu hastalık oruç tutmana engel olursa kefaret o zaman olur ancak iyileştikten sonra kazalarını tekrar tutmak kaydıyla

Cenab-ı Allah kalıcı iz bırakmayan bir şifa nasip etsin