Hoşgeldin Misafir

İLK VE TEK RİTALİN SATIŞI !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kingblack

3 Ocak 2019
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle turkhacks forumuna merhaba arkadaşlar burda yeniyim daha fazla uzatmadan konuya geçelim görünen o ki bu tür forumlarda birçok arkadaşımız farklı ihtiyaçlardan dolayı Ritalin adlı ilacı aramakta benimde bu ilacı temin etmeye imkanlarım el verdiğinden sizleri bu ilacı reçetesiz nerden bulurum vs... gibi sohbetlerden kurtarmaya geldim farklı kanallardan elime her hafta birden fazla geçiyor bende sizleri büyük bir arayıştan kurtararak temin ediyorum almayı düşünen arkadaşlar telegram: @K06 buraya yazabilir  bakmak isteyen arkadaşlar buyrun fotolar-

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ben günde 3 4 adet kullanıyorum fakat doktora yazdırarak sende satışını yapacaksan tavsiyem makul fiyat çek bazı aveller şeker muammelesi yapıp tane hesabı satmaya kalkıyor ondan dolayı yazma gereği duydum ritalin yazdırması çok zor değil

netdevilz

23 Şub 2018
40 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Almak isteyen arkadaşlara sınırlı sayıda eczanenın satış fiyatı olan ''12 TL'' den komisyonsuz yardımcı olabilirim. =) Eczane de halka satılan bütün reçeteli ilaçlar için geçerlidir, adeti fazla abartmamak şartıyla..

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
netdevilz' Alıntı:
Almak isteyen arkadaşlara sınırlı sayıda eczanenın satış fiyatı olan ''12 TL'' den komisyonsuz yardımcı olabilirim. =) Eczane de halka satılan bütün reçeteli ilaçlar için geçerlidir, adeti fazla abartmamak şartıyla..

Xanax varmı

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OrganikPiskos' Alıntı:
güzel sana yakında ulaşıcam

hacı ben sana anlatırım nasıl reçeteli yazdırcanı para verme :)

netdevilz' Alıntı:

ritalin 5 saatte 1 tüketildiği için sayısı abartılması normal olur 1 kutu 10 gün ucu ucuna gidiyor.

netdevilz

23 Şub 2018
40 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
netdevilz' Alıntı:

Xanax varmı

Xanax yeşil reçete ile alınıyor bildiğim kadarıyla, adeti fazla olmaz ama yardımcı olurum bir paket için. =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...