Hoşgeldin Misafir

İllegal İşlerde Güvenlik

barboyduxali

28 Ağu 2023
612 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sanal Makine & şletim Sistemi seçimi:

Yapacağınız işleri kesinlikle sanal makinenizde yapmanız şart. Size tavsiyem Tails işletim sistemini kullanmak. Kali Linux da kullanabilirsiniz. Unutmayın Windows'tan bir cacık olmaz.

2- Tarayıcı Seçimi:
Tor Browser tabiki de! Ama diyorsanız ben aşırı riskli işlere girmeyeceğim o zaman Brave Browser kullanabilirsiniz.

3- Tor Browser Güvenlik Ayarları:
a-Tercihler'e girerek Güvenlik Ayarlarında "En güvenli" yi seçerek bütün sitelerdeki javascripti reddedip, https sitelere girmeyi engelleyebilirsiniz. Deep Web için ideal.
b-Tor Browser'de adres çubuğuna about:config yazın, çıkan ekrana geo yazın, geo .enabled yazan yere çift tıklayıp değer kısmını false yapın.

4- Arkanızda İz Bırakmayın!:
Wise Care 365 ve CCleaner ile Sanal Makinanızaki tarayıcıyla ilgili çerezler, kayıtlı dosyalar, geçmiş vs silin. Kaspersky full sürüm kullanın ve tehlikeden sakının.

5- VPN Seçimi:
K E S İ N L İ K L E NordVPN kullanın. Double VPN özelliği ile Tor Browser birleşince hayalet olabilirsiniz.

6- VDS:
Risk büyükse VDS de satın alabilirsiniz.

7- Extra:
Statik ip ve sabit DNS kullanmayın.

seriadam07

5 Eyl 2023
55 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ustteki mesaji duzenlemeye calistim ama suresi varmis .//

yararli paylasim ama eksikleri var. baslangic icin en azindan arkadaslara fikir verici olabilir. ben de bir tavsiye birakayim. arkadaslar fazlasiyla illegal yapacaksaniz temel olarak her zaman parcalanmaya hazir kullan at cihaziniz olsun. yapacaginiz islemleri sizin ya da bir yakininizin ustune kayitli olmayan bir ag uzerinden yapin. butik kafe internetleri bu isler icin kullanisli oluyor. son olarak acik hatli telefon kullanin ve elinizden geldigince kameralara goruntu vermeyin. her zaman anonim kalin. paylasim icin tekrardan tesekkurler.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İllegal işlere karışmaktan kaçının. Güvenlikli ve yasal yöntemlerle çalışmak, hem sizi hem de ortamı korur. Yasal olmayan faaliyetlere bulaşmak hem suçtur hem de ciddi sonuçlar doğurur.