Hoşgeldin Misafir

İlminizi Geliştirin

CW-ommah

17 Ocak 2022
905 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Geçen gün çocukluk arkadaşım ile beraber çay içerken bana bir anda dini konuları konuşmaya başladı ben ilk başta ne olduğunu anlamadım
Meğersem bu arakadaşımı birisi dini konuda kandırmış ve bu mihr vakfı denilen bir vakfa gitmiş bu vakıfta kendisine mehdi diyen bir alçağa resul(peygamber) diyorlar.
bunlarda İŞİD gibi 12 tane ayet gösteriyorlar
diyorum ki yahu koskoca 6236 boşu boşunamı indi yani koskoca kuranı kerim sadece bu 12 ayeti anlatmak için mi indi
yani kısa keseceğim kardeşlerim dini konuda biraz kendinizi geliştirin yoksa sonunuzda bu alçaklar gibi olur
bu arkadaşım çok saf bir çocuk idi onun içindeki maneviyatı kullandılar ve kendilerine çektiler
bu alçakların web sitesi kardeşlerim

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Geçen gün çocukluk arkadaşım ile beraber çay içerken bana bir anda dini konuları konuşmaya başladı ben ilk başta ne olduğunu anlamadım
Meğersem bu arakadaşımı birisi dini konuda kandırmış ve bu mihr vakfı denilen bir vakfa gitmiş bu vakıfta kendisine mehdi diyen bir alçağa resul(peygamber) diyorlar.
bunlarda İŞİD gibi 12 tane ayet gösteriyorlar
diyorum ki yahu koskoca 6236 boşu boşunamı indi yani koskoca kuranı kerim sadece bu 12 ayeti anlatmak için mi indi
yani kısa keseceğim kardeşlerim dini konuda biraz kendinizi geliştirin yoksa sonunuzda bu alçaklar gibi olur
bu arkadaşım çok saf bir çocuk idi onun içindeki maneviyatı kullandılar ve kendilerine çektiler
bu alçakların web sitesi kardeşlerim
Yıllardır savaş halindeyim bu ve bunun gibilerle

“Dininizi iyi öğrenin yoksa yaşadığınızı din zannedersiniz.” Hz. Ömer RadıyAllahu Anhum

CW-ommah

17 Ocak 2022
905 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yıllardır savaş halindeyim bu ve bunun gibilerle

“Dininizi iyi öğrenin yoksa yaşadığınızı din zannedersiniz.” Hz. Ömer RadıyAllahu Anhum
Vallahi dün gece saat gece 3 e kadar birbirimize bağırdık ona ayetler hadisler gösteriyorum ama nafile
böyleleri imanın en büyük şartı olan peygambere imanı inkar ederek direk münafık oluyorlar

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aslında bu söylemlerde bulunanların ekseriyeti musallat aldıkları için bu hale geliyorlar kendilerini gavs evliya şeyh zannettiriyor bu musallatlar

CW-ommah

17 Ocak 2022
905 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aslında bu söylemlerde bulunanların ekseriyeti musallat aldıkları için bu hale geliyorlar kendilerini gavs evliya şeyh zannettiriyor bu musallatlar
hocam bunlar rüya ilmini kullanıyor cinler vasıtasıyla mazlum ve ilmi düşük insanların rüyasına giriyorlar linkini bıraktığım alçağın kılığına giriyorlar
rüya sahibide bu alçağı rüyasında gördüğünü zannediyor ve ona taabi oluyor

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam bunlar rüya ilmini kullanıyor cinler vasıtasıyla mazlum ve ilmi düşük insanların rüyasına giriyorlar linkini bıraktığım alçağın kılığına giriyorlar
rüya sahibide bu alçağı rüyasında gördüğünü zannediyor ve ona taabi oluyor
Rüya ilmine vakıf olduklarını düşünmüyorum hocam o iş zor Cenab-ı Allah’ın izniyle amcak bilinçaltı dediğimiz mevzu ile kodlama yaparak bu işi yapıyorlar Allahu alem ona tabi olanlarda maalesef dünden hazırlar o yüzden çabuk düşüyorlar

CW-ommah

17 Ocak 2022
905 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Rüya ilmine vakıf olduklarını düşünmüyorum hocam o iş zor Cenab-ı Allah’ın izniyle amcak bilinçaltı dediğimiz mevzu ile kodlama yaparak bu işi yapıyorlar Allahu alem ona tabi olanlarda maalesef dünden hazırlar o yüzden çabuk düşüyorlar
Hocam banada cinler musallat olmuşlardı dünya gözü ile onları görebiliyordum bi aralar bu arkadaşın dediğini yaptığımda rüyamda bana musallat olan cinlerin ağladığını gördüm ben o an anladım bunların insanların rüyalarını kullanarak onları etkilediklerini

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam banada cinler musallat olmuşlardı dünya gözü ile onları görebiliyordum bi aralar bu arkadaşın dediğini yaptığımda rüyamda bana musallat olan cinlerin ağladığını gördüm ben o an anladım bunların insanların rüyalarını kullanarak onları etkilediklerini
Hocam ben insanlar kullanamaz diyorum cinler değil cinler kullanır zafiyetlerine göre hareket eder ancak şeninde gerçek manada gördüğünü sanmıyorum çünkü gerçek mahiyetinde görmüş olsaydın muhtemelen farklı bir yerde olurdun ekseriyetle yansıma yanıltma veya kılık değiştikleri halleri görmüşsündür