Hoşgeldin Misafir

İmam, tartıştığı oğlu tarafından öldürüldü

Leylagns

20 Eki 2017
975 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Antalya’nın Akseki ilçesinde bir camide 10 yıldır imamlık yapan 59 yaşındaki Memduh Kaplan, tartıştığı oğlu A.K. (32), öldürüldü.

Olay, dün gece yarısı sıralarında Akseki ilçesi Hacı İlyas Mahallesi’nde meydana geldi. Konya’da oturan A.K., tek yaşayan imam olan babası Memduh Kaplan’ın evine geldi. Burada, baba ve oğlu arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında A.K., babasını tüfekle göğsünden vurdu, ardından da polise gidip teslim oldu. Eve gelen ekipler, Memduh Kaplan’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Memduh Kaplan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Memduh Kaplan’ın 10 yıldır ailesinden ayrı yaşadığını ve ilçedeki bir camide imamlık yaptığını belirten yakınları, olayın nedenini tam olarak bilmediklerini belirtti. Memduh Kaplan, otopsinin ardından Akseki Mezarlığı’nda toprağa verilecek. (DHA)