Hoşgeldin Misafir

İndex Nasıl Basılır ? İndex Basarken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? [ YARDIM İSTEĞİ ]

Phoen1x

Phoen1x

Allah, sabredenlerle beraberdir. Bakara 153
Fan-i Dünya
8 Şub 2026
353 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

SELAMÜN ALEYKÜM , DEĞERLİ THS AİLESİ

Merak ettiğim bir konu hakkında yardım isteyecektim... başlıktada yazmış olduğum gibi index nasıl basılır ve basarken yakalanma gibi olayların olmaması için neler yapmalıyız bunlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum​

NOT : BU KONU YASAK MI DEĞİL Mİ BİLMİYORUM O YÜZDEN BU KONU YÜZÜNDEN BAN VS YEMEK İSTEMİYORUM

Anlayışınız Için Teşekkürler

// HAYIRLI FORUMLAR :)

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,224 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam milyon tane hacking yöntemi var hangisini anlatalım bu konu altında sen okuyup araştırıp uygulamaya geçireceksin

Gizlilik konusuna gelirsek forumda bunla ilgili çok fazla makale var onları incele kafana takılan olursa cevaplanır

voyvoda

17 Ara 2022
1,481 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Web sitesi nasıl yapılır, host nedir ve nasıl çalışır sorularına cevap bulduğunda, kısmi olarak buna da cevap bulmuş olacaksın. Bu soruyu sorup da yakalanmamak için ne yapmalıyım diye sorduysan da yüksek ihtimalle yakalanacaksın demektir. Hem artık index devri neredeyse bitti. Devir verilere erişme ve daha büyük ağlara ulaşma devri. Kendini geliştirip Bug Bounty'lere katıl, boş ver index'i filan.

Phoen1x

Phoen1x

Allah, sabredenlerle beraberdir. Bakara 153
Fan-i Dünya
8 Şub 2026
353 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Web sitesi nasıl yapılır, host nedir ve nasıl çalışır sorularına cevap bulduğunda, kısmi olarak buna da cevap bulmuş olacaksın. Bu soruyu sorup da yakalanmamak için ne yapmalıyım diye sorduysan da yüksek ihtimalle yakalanacaksın demektir. Hem artık index devri neredeyse bitti. Devir verilere erişme ve daha büyük ağlara ulaşma devri. Kendini geliştirip Bug Bounty'lere katıl, boş ver index'i filan.
Anladım hocam teşekkürler bilgiler için 😊