Hoşgeldin Misafir

İndex Tool V2 | Goole İndex Sorununa Son | THS Özel Coder By : Ap Yazılım

Abdullah Çatlı

Ötüken
11 Mar 2022
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Google İndex Alma Sorununa Artık Son
2872418915.png

3571628803.png

3321757920.png

Ne İşe Yarar ?
Google İndex Api'ye Url'lernizi Göndererek Botların Sitenizi Ziyaret Etmesini Ve Daha Hızlı İndex Almanızı Sağlar

Fiyat : THS Özel Free

⚙ V2 İle Birlikte Eklenen Özellikler

Xenforo / Wordpress Tabanlı Sitelernizde Otomatik Konu Linki Çekme Özelliği
Alt Yapısı Farklı Sitelerinizin Rss Kaynak Kodu Varsa Onlarda Da Çalışabilir
Konu Linkerini Gönderim Alanına Otoamtik Ekleme
Terminal"de Json Dosya İsimi / Rss Url / Konu Linki Çekme Limiti Değiştirme
Otomatik Tool Başlatma

Sistem şuan yarı otomatik olmaktadır. Tamamne web tabanlı değildir python ve web tabanlıdır. Yazılımı alacak müşterilerin bunu dikkate alarak
satın alaması gerekir.
Kurulum + kullanım eğitimi satın alama sonrası verilmektedir. Kurul anydesk uygulaması ile bilgisayarınıza bağlanılarak yapılmaktadır.
Kurulum sonrası sistemsel hatalarda ücretsiz destek verimektedir. Kullanıcı bazlı hatalarda ek ücret talep edilecektir
Tool satın alan şahıslar konu içerisindeki ibareleri kabul etmiş ve onaylamış olur !

Not : Scripte oluşucak sorunlara destek verilmemekteri. Lütfen boşuna yazmayın detaylı kurulum anlatımı dosya içinde mevcuttur.

İndir

Moderatör tarafında düzenlendi:

death2323

15 Eyl 2022
519 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2872418915.png

3571628803.png

3321757920.png

Ne İşe Yarar ?
Google İndex Api'ye Url'lernizi Göndererek Botların Sitenizi Ziyaret Etmesini Ve Daha Hızlı İndex Almanızı Sağlar

Otomatik Tool Başlatma

Sistem şuan yarı otomatik olmaktadır. Tamamne web tabanlı değildir python ve web tabanlıdır. Yazılımı alacak müşterilerin bunu dikkate alarak
satın alaması gerekir.
Kurulum + kullanım eğitimi satın alama sonrası verilmektedir. Kurul anydesk uygulaması ile bilgisayarınıza bağlanılarak yapılmaktadır.
Kurulum sonrası sistemsel hatalarda ücretsiz destek verimektedir. Kullanıcı bazlı hatalarda ek ücret talep edilecektir
Tool satın alan şahıslar konu içerisindeki ibareleri kabul etmiş ve onaylamış olur !

Not : Scripte oluşucak sorunlara destek verilmemekteri. Lütfen boşuna yazmayın detaylı kurulum anlatımı dosya içinde mevcuttur.

İndir
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Elinize sağlık.

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2872418915.png

3571628803.png

3321757920.png

Ne İşe Yarar ?

Otomatik Tool Başlatma

satın alaması gerekir.

İndir
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

V3'ü burada paylaşacaktınız öyle okumuştum yazınızı hocam ancak bu yazılımı paylaşmanız da güzel olmuş. Güzel yüreğinize ve elinize sağlık

Abdullah Çatlı

Ötüken
11 Mar 2022
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
V3'ü burada paylaşacaktınız öyle okumuştum yazınızı hocam ancak bu yazılımı paylaşmanız da güzel olmuş. Güzel yüreğinize ve elinize sağlık
V3 öncesi millet görsün diye v3 böyle kolay paylaşmayacagım sınırlı sayıda lisanslı olarak paylaşacağım sonuçta bir emek söz konusu

Abdullah Çatlı

Ötüken
11 Mar 2022
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Eline saglik, rss / sitemap'den otomatik ceken varmis birde sanirim.
Scripti benden satın alıp editleyip ve ya esinlenil kod değiştirip satan arkadaşı diyorsanız evet var. V3 çıkarmayacaktim ona inat web tabanlı ya geçip v2 tamamen free yapacağım xgt de bakarsan hocam zaten baya mevzusu geçti mu muhabbetin

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Scripti benden satın alıp editleyip ve ya esinlenil kod değiştirip satan arkadaşı diyorsanız evet var. V3 çıkarmayacaktim ona inat web tabanlı ya geçip v2 tamamen free yapacağım xgt de bakarsan hocam zaten baya mevzusu geçti mu muhabbetin
Nerde oldugunu bilmiyorum, birinden duydum. Sen hazirla elimizden gelen destegi veririz maddi manevi.

Abdullah Çatlı

Ötüken
11 Mar 2022
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Nerde oldugunu bilmiyorum, birinden duydum. Sen hazirla elimizden gelen destegi veririz maddi manevi.
Şuan zaten 0 dan web tabanlı yapmamın nedeni piyasada tek olmak. Web sürümünü kimse geliştirmemiş. Bide mobil uyumlu fln olucak ki tam otomatik çalışacak bir sistem düşünüyorum he google amca biraz destek olur altyapıyı biraz bize göre düzenlerse daha iyi olur. Yoksa java ile biraz zorlayacak

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şuan zaten 0 dan web tabanlı yapmamın nedeni piyasada tek olmak. Web sürümünü kimse geliştirmemiş. Bide mobil uyumlu fln olucak ki tam otomatik çalışacak bir sistem düşünüyorum he google amca biraz destek olur altyapıyı biraz bize göre düzenlerse daha iyi olur. Yoksa java ile biraz zorlayacak
Sitemap'ten ilk konudan son konuya kadar pingleten bir ozellik olsa mesela guzel olur, diger ozellik de sitemap'ten yeni acilan konulari takip edip pingler.