Hoşgeldin Misafir

İndirme (ÖNERİ)

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Foruma yeni üye olan arkadaşlar hemen warez konularına birden dalıyorlar art arda kopyala yapıştır ile konulara teşekkürleri yapıştırıp ne var ne yok indiriyorlar. Belki aklınıza gelmiştir bilmiyorum ama benim bir önerim olacak.

1-Gizli mesajları veya warez konuları insanlar yorum yapması için en az 50 mesaj veya 100 mesaj sınırı olsun.

Sabahtan akşama kadar forumda dolanıyorum 7/24 forum açık ve kim gelse foruma en az 10 20 tane hemen warez konularına mesaj bırakıyor. 2-3 gündür diğer warez forumlarınıda geziyorum ve tarihleri karşılaştırdığım konular bile oldu. Adam burda yorum yapmış gitmiş başka bir foruma konu açmış burda ki scripti ekleyip. Burda 10 20 mesajı var 0 konu var o forumda 200 300 mesajı 50 konusu var. Bir kaç kişiyide yönetime bildirmiştim zaten.

Benim ki sadece bir öneri tabi ki yönetim ekibi daha iyisini bilir.

Morley

Morley

~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben foruma yararlı birisi değilim konu açamıyorum ama birisinin sorunu olunca elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Eskiden Elit üyelik aldım bitti şimdi tekrar alacam birazcık durumum iyileşmesini bekliyorum. Ben günde 2 3 wareze teşekkürler yazınca utanıyorum ve çoğunu indirmiyorum bile ama son yorumlarda görebilirsin 3 tane arkadaş daha foruma yeni üyeler 13 birinin 18 birinin 22 birinin mesajı var ve hepsı warezlere 2 saattir onları takip ediyorum. Vardır yönetimin bir bildiği olmadıysa.

kralmetin0606

13 Tem 2019
908 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Morley' Alıntı:
Ben foruma yararlı birisi değilim konu açamıyorum ama birisinin sorunu olunca elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Eskiden Elit üyelik aldım bitti şimdi tekrar alacam birazcık durumum iyileşmesini bekliyorum. Ben günde 2 3 wareze teşekkürler yazınca utanıyorum ve çoğunu indirmiyorum bile ama son yorumlarda görebilirsin 3 tane arkadaş daha foruma yeni üyeler 13 birinin 18 birinin 22 birinin mesajı var ve hepsı warezlere 2 saattir onları takip ediyorum. Vardır yönetimin bir bildiği olmadıysa.

Bu dediklerine bence çok haklısın. Sana katılıyorum gerisi adminlerin taktiridir.

Morley

Morley

~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
Bu yüzden kıdemli üye diye bir şey çıkardık. Değerli içerikler orada paylaşılıyor.

Bu forumda olan çoğu şey hiç biryerde yok ki zaten. Burda olmayan 1 tane bile birşey başka yerde yok. Mesaj sınırı gelebilir. Warez'e kidemli ve elit olmayan birisi günde 10 veya 5 mesaj atabilir. İsim vermek istemiyorum ama üye oldu takip ettim erinmedim, 4 saat önce üye oldu ve 41 tane mesaj attı hepsi warez ve kaliteli içerikler hepsini indirdi çıktı. O üye bir daha gelmeyecek eminim. Evet diyebilirsiniz sanane sen mi konu açıyorsun sanki diye ::D evet ben açmıyorum ama arkadaşlar açıyor. Emek hırsızlığı yapıyorlar.

kralmetin0606

13 Tem 2019
908 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Morley' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:
Bu yüzden kıdemli üye diye bir şey çıkardık. Değerli içerikler orada paylaşılıyor.

Bu forumda olan çoğu şey hiç biryerde yok ki zaten. Burda olmayan 1 tane bile birşey başka yerde yok. Mesaj sınırı gelebilir. Warez'e kidemli ve elit olmayan birisi günde 10 veya 5 mesaj atabilir. İsim vermek istemiyorum ama üye oldu takip ettim erinmedim, 4 saat önce üye oldu ve 41 tane mesaj attı hepsi warez ve kaliteli içerikler hepsini indirdi çıktı. O üye bir daha gelmeyecek eminim. Evet diyebilirsiniz sanane sen mi konu açıyorsun sanki diye ::D evet ben açmıyorum ama arkadaşlar açıyor. Emek hırsızlığı yapıyorlar.

Söylediklerin de haklısın. İndirme limiti mesaj sınırı gelmeden bunların önüne geçemeyiz. Asofkskak tarzı yorum yapıyorlar scripti alıp gidiyorlar şu ana kadar 100ün üzerinde üye banlatmışımdır ama çözüm bu değil

Morley

Morley

~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kralmetin0606' Alıntı:
Morley' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:

Söylediklerin de haklısın. İndirme limiti mesaj sınırı gelmeden bunların önüne geçemeyiz. Asofkskak tarzı yorum yapıyorlar scripti alıp gidiyorlar şu ana kadar 100ün üzerinde üye banlatmışımdır ama çözüm bu değil

3 gündür forum geziyorum neler var diye. Forumun tekine üye oldum adamlar warez konusuna 7 gün sonra yorum yapabilme getirmişler. 7 gün sonunda 50 mesajın olması lazım. Görende AB giriyoruz sanar. Dedim bizde niye yok.

kralmetin0606

13 Tem 2019
908 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Morley' Alıntı:
kralmetin0606' Alıntı:
Morley' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:

3 gündür forum geziyorum neler var diye. Forumun tekine üye oldum adamlar warez konusuna 7 gün sonra yorum yapabilme getirmişler. 7 gün sonunda 50 mesajın olması lazım. Görende AB giriyoruz sanar. Dedim bizde niye yok.

Kalite artması adına bizde de yapılabilir karar merci adminler