Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi İndirme Şifresi Yardım

ekal

24 Ocak 2025
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhabalar birşey sormak istiyorum ben forumda ki paylaşılan scleri yandexten indirmek istediğimde Sanalin-Sahibi… diye şifre koyuyorlar onu kopyala yapıştır yapıyorum hala yanlış diyor sebebi nedir?

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhabalar birşey sormak istiyorum ben forumda ki paylaşılan scleri yandexten indirmek istediğimde Sanalin-Sahibi… diye şifre koyuyorlar onu kopyala yapıştır yapıyorum hala yanlış diyor sebebi nedir?

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

Re-Start

Re-Start

Moderatör
MĂRĂCINENI – Argeșelu
11 Ara 2017
2,277 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,
Öncelikle şifrelerde bir sorun yok, kopyala yapıştır yaptığınızda boşluk gibi işlemleride kopyalıyorsanız o yüzden yanlış diyor olabilir. Şifrelerde bir sorun yoktur.

ofcmedya

ofcmedya

Kendine yaslan.
Kahpe Dünyası
4 Eyl 2024
1,401 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Mobil cihazlarda kopyaladığınız zaman belirli harfler küçük olarak kalıyor. S-S harflerini büyük harf yapıp indirebilirsiniz.