Hoşgeldin Misafir

Infinite Blog & Magazine PHP Script Full Nulled (sorunlar giderildi)

bykoler

9 Ara 2017
496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tşk ederim hocam ama bir sorun var 1 cisi yandex indirirken virüs algiliiyor anti pasif yapinca sorun gidiyor

2 cisi kurulumu yapiyorum ama böyle gözüküyor 

V9Zo3P.png

WebciAdam' Alıntı:
TurkCoder' Alıntı:
humeydi' Alıntı:
eline sağlık abi harikasın

ne zaman yayınlarsın abi

yine sana dediğim hata mı vardı

bunu premiumda yayınlayacağım ama sana özelden link yolluycam sadece sana..

çok teşekkür ederim abi

banada yollarmisin özelden linki

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,064 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bykoler' Alıntı:
tşk ederim hocam ama bir sorun var 1 cisi yandex indirirken virüs algiliiyor anti pasif yapinca sorun gidiyor

2 cisi kurulumu yapiyorum ama böyle gözüküyor 

V9Zo3P.png

WebciAdam' Alıntı:
TurkCoder' Alıntı:
humeydi' Alıntı:
eline sağlık abi harikasın

ne zaman yayınlarsın abi

yine sana dediğim hata mı vardı

bunu premiumda yayınlayacağım ama sana özelden link yolluycam sadece sana..

çok teşekkür ederim abi

banada yollarmisin özelden linki

üzgünüm ama @turkcoder  sormadan yolliyamam

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,064 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkCoder' Alıntı:
WebciAdam' Alıntı:
TurkCoder' Alıntı:
bykoler' Alıntı:
@TurkCoder  @WebciAdam  sag  olun var  olun ellerinize saglik

sıkıntı yok kardeşim, yeni güncel sürüm bunu indir yeni kurulum yap sorun kalmaz..

Abi tekradan sagol

Abi 3.7 olarak guncel degilmi abi

3.7 güncel, güvenlik güncellemesi entegre edilmiş hali, gayet stabil, hatta ben bile bir proje düşünüyorum bu script ile :)
Abi bnece wordpresten daha ıyı kendı siteme kurdum paylaşım yapıyorum adamlar efsane kodlamıs 
Ama keske son surum olsa cunku baya guncellestırme oldu sureklı arastırıyprum ama hala bulamadım :(

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
son sürümde sorun var birinden buldum, berbat php 7.1 üzeri istiyor, ayrıca admin panel açığı var ve sıkıntı şurda lisans kodu girince sunucudan full sürüm dosyalarını çekiyor, kısacası sıkıntılı, bu hali sade açıksız ve yeterli, bende modifiye ettim iyice :)

Opera-Anl-k-G-r-nt-2019-05-22-035908-localhost.png

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,064 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkCoder' Alıntı:
son sürümde sorun var birinden buldum, berbat php 7.1 üzeri istiyor, ayrıca admin panel açığı var ve sıkıntı şurda lisans kodu girince sunucudan full sürüm dosyalarını çekiyor, kısacası sıkıntılı, bu hali sade açıksız ve yeterli, bende modifiye ettim iyice :)

helal olsun abim benim abi bu satın alınca yine bu hatalar olurmu yoksa bulduğun scriptin üzerinde oynanmışmı.
birde bunu kurmuştum abi ben bunu kurduğumun üzerine atsam sorun olurmu acaba sitede sıkıntı falan yaratırmı  :)

bykoler' Alıntı:
@TurkCoder  @WebciAdam  sag  olun var  olun ellerinize saglik

sorun değil kardeşim benim ama en buyuk teşekkür @turkcoder      e et çünkü ben scripti buldum ama scriptin bir yerinde hata vardı o kadar uğraştım ama o hatayı bir türlü düzeltemedim abim 5 dk da düzeltti sağolsun  ;)

WebciAdam' Alıntı:
TurkCoder' Alıntı:

helal olsun abim benim abi bu satın alınca yine bu hatalar olurmu yoksa bulduğun scriptin üzerinde oynanmışmı.
birde bunu kurmuştum abi ben bunu kurduğumun üzerine atsam sorun olurmu acaba sitede sıkıntı falan yaratırmı  :)

abi ben bunu kurdum tekrar sıfırdan ama senin yaptığın güncelleme yok abi :(