Hoşgeldin Misafir

Infix LMS v7.5.0 - Öğrenim Yönetim Sistemi

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,139 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Infix LMS v7.5.0 - Öğrenim Yönetim Sistemi

En İyi Öğrenme Yönetim Sistemi – INFIX LMS, en iyi öğrenme yönetim sistemi olma kararlılığında yatmaktadır. Bu platform, eğitmenler ve öğrenciler arasındaki boşluğu doldurmada bir dayanak noktası görevi görüyor ve uyumlu bir bilgi alışverişini teşvik ediyor. İşte rekabeti nasıl aştığı:

INFIX LMS kullanan eğitmenlere geniş bir yelpazede eğitim içeriği düzenleme konusunda inanılmaz bir özgürlük tanınır. Sınırsız video kurslarından canlı sınıflara, metin tabanlı kurslara, ilgi çekici projelere, sınavlara ve çeşitli dosyalara kadar bu platform hepsini destekler. İçerik türlerinin çeşitliliği, eğitmenlerin geniş bir öğrenci yelpazesine hitap edebilmesini ve onların benzersiz öğrenme ihtiyaçlarını karşılayabilmesini sağlar.

Ancak INFIX LMS yalnızca eğitmenleri güçlendirmekle ilgili değildir; aynı zamanda öğrencilerin öğrenme yolculuğunu geliştirmekle de ilgilidir. Öğrencilere bu eğitimsel altın madenine erişim izni verildiğinde, becerilerini geliştirmek ve bilgi tabanlarını genişletmek için çeşitli materyallerden yararlanılabilir. Bu üst düzey öğrenme yönetim sistemi, öğrenmenin sınırlarla sınırlı olmamasını, sürekli ve zenginleştirici bir deneyim olmasını sağlar.

Çevrimiçi eğitim işinizin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak istiyorsanız INFIX LMS, başarıya giden nihai kapınızdır. Arabulucuya veda edin, dizginsiz büyümeye ve kârlılığa merhaba deyin.

Demo: https://codecanyon.net/item/infixlms-learning-management-system/30626608
Link :

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,687 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Teşekkürler

Hayatımda gördüğüm en saçma bir sistem. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Satın alma mantığı filan çok saçma. Cüzdana yükleyip sorna satın alabiliyorsunuz. Onun dışında bir çok saçma özelliği var.