Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, yukarıda linkini bıraktığım scriptin yönetim panelinin bazı kısımları çalışmıyor. Elinde sağlam versiyonu olan varsa yükleyebilir mi ? Forumda varsa linkte iletebilirsiniz.
Selamlar, yukarıda linkini bıraktığım scriptin yönetim panelinin bazı kısımları çalışmıyor. Elinde sağlam versiyonu olan varsa yükleyebilir mi ? Forumda varsa linkte iletebilirsiniz.
Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.
İnşaat V9 için, performansı artırmak ve karışıklığı önlemek amacıyla modülleri düzenli kullanın, gereksiz eklentileri devre dışı bırakın ve düzenli yedekleme yapın. Ayrıca, güncel sürüm ve yedeklemelerle güvenliği sağlayın.