Hoşgeldin Misafir

İnstabbom scirpti paylaşımı hakkında

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba değerli ths üyeleri elimde instagram takipci beğeni izlenme vs yapabiliceğiniz scirpti olan instaboom scripti var scripti paylaşmayı düşünüyorum Ama şöyle bir sıkıntı var normal login olduğunda sitede sıkıntı yok normal üye giriş yapabiliyor ama admin bölümünden kullanıcı aramak istedğimizde hata alıyorum Onu nasıl düzeltebilirim proxy ekledim gine de olmadı  Hep hata alıyorum normal user login yapabiliyor bi kaç dosyaları ayarladıktan sonra bi kaç güne o scripti paylaşmayı düşünüyorum paylaşmadan bir soriyim sizlere o hatayı nasıl çözerim diye herkese iyi forumlar.

EstergonCoder

26 Kas 2018
160 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İnstaweb, İnstaboom gibi zart zurt panellerin admin panelindeki kullanıcı adı ara kısımının çalışmasını istiyorsan 1 adet iwp dosya eklemelisin. Paneli bekliyoruz, son günlerde karşıma çok çıkmaya başladı.

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
EstergonCoder' Alıntı:
İnstaweb, İnstaboom gibi zart zurt panellerin admin panelindeki kullanıcı adı ara kısımının çalışmasını istiyorsan 1 adet iwp dosya eklemelisin. Paneli bekliyoruz, son günlerde karşıma çok çıkmaya başladı.

1 adet aktif iwp ekledim dostum cron ayarlarını da yaptım ama gine aynı hatayı verdi proxy de eklemiştim

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
EstergonCoder' Alıntı:
Paneli paylaşırsan inceleme şansımız olur.

Düşünüyorum ama uğraşacak halim yok :D  Başka sc falan da var onları da paylaşmayı düşünüyorum ama bazen hiç uğraşacak halim olmuyor gine de bakayım bi kaç gün içerisinde paylaşmaya çalışırım :)

fatalwa

23 Tem 2018
104 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
EstergonCoder' Alıntı:
Paneli paylaşırsan inceleme şansımız olur.

Düşünüyorum ama uğraşacak halim yok :D  Başka sc falan da var onları da paylaşmayı düşünüyorum ama bazen hiç uğraşacak halim olmuyor gine de bakayım bi kaç gün içerisinde paylaşmaya çalışırım :)

merhaba scripti paylasma sansiniz varmi.