Hoşgeldin Misafir

İnstagram Çalma %60-%70 İhtimalle

NegativE

23 Ara 2018
205 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar şimdi taktiğe geçeyim çok uzatmadan.

Kod:
1. ilk olarak elimizde fazla ünlü olmayan güzel kadın fotoları olması lazım yoksa instadan bulun. bu resimlerle bir fake hesabı açın (inandırıcı olacak şekilde isim ve resimler bulun).

2. şimdiyse gerçek bir kadın hesabı bulup takip edin ve takipçilerine girip erkek olanlara takip atın çoğu gt yapacaktır asla ilk mesajı siz yazmayın.

3. z shadow gibi sitelerden instagram çalma linki oluşturun yada kendi fake sitenizi tasarlayın (forumda bir sürü script var), ardından size yazan abazalarla biraz sohbet kurun ve ödüllü fotoğraf yarışmasına katıldım kazanmam için 4 oya ihtiyaç var oy verirmisin diyin ve linki atın %50 girecektir ve yeni hesabınız hayırlı olsun.

4. diyelim ki 3. taktik işe yaramadı yada beğenmediniz o zaman yine bulduğunuz instagram çalma linkini artık bu hesabı kapatıcam diğerini takip et diye atın %70-%80 yiyecektir ben bu taktikle binlerce takipçili abazaların hesaplarını az çalmadım umarım işinize yarar  

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NegativE' Alıntı:
gamovertinks' Alıntı:
Peki doğrulama atması ne olacak tr bile olsan başka şehirden girince doğ atıyor

vpnle gir gamovertinks den bu soruyu duymak üzücü :D

: D?

Bro düşen hesap tr ise diyorum doğ atar tr desin zaten kendi ip ile bile girsen doğ atar

Us ve ya başka birşey ise hma nord hertürlü girerim

ama tr de doğ atıyor onu diyorum

2. olarak ze shadow tanıdık vs bilmeyenler içindir prof iş yapmak için daha sağlam sm ile .com ssl li host lu sağlam site lazım

NegativE

23 Ara 2018
205 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
NegativE' Alıntı:
gamovertinks' Alıntı:
Peki doğrulama atması ne olacak tr bile olsan başka şehirden girince doğ atıyor

vpnle gir gamovertinks den bu soruyu duymak üzücü :D

: D?

Bro düşen hesap tr ise diyorum doğ atar tr desin zaten kendi ip ile bile girsen doğ atar

Us ve ya başka birşey ise hma nord hertürlü girerim

ama tr de doğ atıyor onu diyorum

2. olarak ze shadow tanıdık vs bilmeyenler içindir prof iş yapmak için daha sağlam sm ile .com ssl li host lu sağlam site lazım

reis zaten prof bi konu açmadım ihtimalli birşey hedef kitle abazalar o sırada aklına bile gelmiyor çalınacağı daha 15 dk önce çaldım bu taktikle bir hesap ha dediğin gibi prof iş yapılacaksa uygun domain scam olduğu belli olmiyacak bir script ve sağlam bir hostla yanında ssl lazım ama dediğim gibi bu taktikle bi ihtimal çalabiliyorsun