Hoşgeldin Misafir

İnstagram fake hesap sahibi bulma

Noria

5 Şub 2024
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Fake hesap açıp, trolleyen birinin kim olduğunu ve hangi hesaba bağlı olduğunu öğrenmek istiyorum. Kişinin main hesabını tahmin etsem de ikisi arasında ilişki bulacağım bir kanıt elde edemiyorum. Eğer iki hesap aynı cihazdan açıldıysa ve kullanıyorsa görebilmem mümkünmüdür veya buna benzer teknikler var mıdır?

yyusuuff59

yyusuuff59

Fake hesap açıp, trolleyen birinin kim olduğunu ve hangi hesaba bağlı olduğunu öğrenmek istiyorum. Kişinin main hesabını tahmin etsem de ikisi arasında ilişki bulacağım bir kanıt elde edemiyorum. Eğer iki hesap aynı cihazdan açıldıysa ve kullanıyorsa görebilmem mümkünmüdür veya buna benzer teknikler var
hocam basit bir yöntem söyleyeyim giriyorsun fake hesabın telefon numarasına kod yolluyorsun ve şüphelendiğin kişinin de telefon numarasına kod yolluyorsun numaranın sonu aynıysa elinde bir delil var diyebiliriz eğer şüphelendiğin hesap ile aynnı numara değilse telefon rehberinde de soorgulayabilirsin numaranın sonunu iyi forumlar

Noria

5 Şub 2024
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam basit bir yöntem söyleyeyim giriyorsun fake hesabın telefon numarasına kod yolluyorsun ve şüphelendiğin kişinin de telefon numarasına kod yolluyorsun numaranın sonu aynıysa elinde bir delil var diyebiliriz eğer şüphelendiğin hesap ile aynnı numara değilse telefon rehberinde de soorgulayabilirsin numaranın sonunu iyi forumlar
Onu denedim ama tam doğru yapmamış olabilirim. Şu şifremi unuttum kısmından yaptığımda fake olan hesapta kızın emailine gitti main olanda telefon kodu. O sanırım instagrama nasıl kaydolduğu ile alakalı diye biliyorum. Eğer ikisini de kullanıp kaydettiyse onun yoluna bakarım. Bunun dışında bildiğiniz başka yöntemler varmı dır?