Hoşgeldin Misafir

İnstagram Güncel Hesap Çalma Formu

Azzuro

22 Kas 2018
148 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1-) https://help.instagram.com/contact/636276399721841

2-) Bu form'a girip, 2. seçenek ''[font=proxima-nova,]Birisi beni veya bir arkadaşımı taklit eden bir hesap açmış'' diyoruz , Evet taklit edilen benim diyip ilerleyin.

3-) Gerekli bilgileri yazdıktan sonra sizden kimlik fotoğrafı ister. Bundan sonrası sizin shop yeteneğinize kalmıştır. Yapmanız gereken bir TC Kimlik fotoğrafı çekmek, isim soyismini çalacağınız kişinin adı ile soyadı yapmaktır

4-) arkadaşlar son zamanlarda facebook bunun için kimlğin farklı açılardan fotoğraflarını ister oldu gerisini sizin shop yeteneğinize bırakıyorum. bol hackingler ...

D E N E N D İ Ç A L I Ş I Y O R !!!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Azzuro

22 Kas 2018
148 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kardeşim taklit formu ile hesap çalıcaksın zaten anlamadıgın kısım nedir ?

gamovertinks' Alıntı:
Konu başlığı neden bu kadar komik diyordum Konu instagram güncel hesap çalma ama için de ki Taklit formu :D :D :D

taklit formu ile hesap çalıcaksın zaten anlamadığın kısım nedır kardeşim ?? komik bir şey görmüyorum üstelik

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Azzuro' Alıntı:
kardeşim taklit formu ile hesap çalıcaksın zaten anlamadıgın kısım nedir ?

gamovertinks' Alıntı:
Konu başlığı neden bu kadar komik diyordum Konu instagram güncel hesap çalma ama için de ki Taklit formu :D :D :D

taklit formu ile hesap çalıcaksın zaten anlamadığın kısım nedır kardeşim ?? komik bir şey görmüyorum üstelik

2 Seneden fazladır sanaldayım Hesap çalma açma kapatma cart curt senin attığın forum hesap kapatma forumudur

Hesap kapanınca çalınmış mı oluyor Ya trollüyorsun ya da anlamak istemiyorsan taklit formu ile hesap nasıl çalınsın az akıllı düşünelim ??? 
.

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Yücel Yıldırım Konuya bakarmısın Ben mi yanlış biliyorum Hiç bilgisi olmayan biri bile bunu anlar Taklit forumu ile hesap kapatırsın Anlarım da hesap çalmak nedir ? Kendim 2 yıldır sanal ile uğraşıyorum Sosyal mühendislik vs fake mail harici hacklenmiyor

Azzuro

22 Kas 2018
148 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
gamovertinks' Alıntı:
@Yücel Yıldırım Konuya bakarmısın Ben mi yanlış biliyorum Hiç bilgisi olmayan biri bile bunu anlar Taklit forumu ile hesap kapatırsın Anlarım da hesap çalmak nedir ? Kendim 2 yıldır sanal ile uğraşıyorum Sosyal mühendislik vs fake mail harici  hacklenmiyor

kardeşim bizzat denedim acıklama kısmına ufak sm ile kimlik fotosu atıp hesaba el koyabilirsin. bunca senedir burdasın bırsey daha ogrenmiş oldun

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Azzuro' Alıntı:
gamovertinks' Alıntı:
@Yücel Yıldırım Konuya bakarmısın Ben mi yanlış biliyorum Hiç bilgisi olmayan biri bile bunu anlar Taklit forumu ile hesap kapatırsın Anlarım da hesap çalmak nedir ? Kendim 2 yıldır sanal ile uğraşıyorum Sosyal mühendislik vs fake mail harici  hacklenmiyor

kardeşim bizzat denedim acıklama kısmına ufak sm ile kimlik fotosu atıp hesaba el koyabilirsin. bunca senedir burdasın bırsey daha ogrenmiş oldun

Forum ile çalınan ve ya unutulan hesaplar alınıyor ama demek istediğim senin attığın forumda şu yazıyor sizi taklit eden bir kişiyi şikayet edin benim demek istediğim şikayet edince kapanması gerekmiyor mu nasıl çalınsın