|
Hesap mi kapattirmak istiyorsun yoksa hesabi calmak mi ?Güncel yeni methodlar varmı yapabileceğimiz bir kaç tane denedim ama olmadı
Hesap çalmak efendimHesap mi kapattirmak istiyorsun yoksa hesabi calmak mi ?
Diger bilgisaraya bakacagim güncel aslinda güncel degilde methodlar test etmek lazim forumdakileri hepsini test ettiniz mi ?Hesap çalmak efendim
Bir kaç method verilmişti 2021 tarihliDiger bilgisaraya bakacagim güncel aslinda güncel degilde methodlar test etmek lazim forumdakileri hepsini test ettiniz mi ?
Size dönüs saglayacagim tesekkürler bilgi icinBir kaç method verilmişti 2021 tarihli
Bazlı bilgilerden bahsediyor bunlara erişip uygulayın diye
Eriştirmek istediği dosyayı incele kısmında bir yere koymamız istiyor fakat o dosyalar zaman aşımı yemiş muhtemelen 404 hata kodu ile karşı karşıya kalıyorum
Uygulayacağım adımlar tam belirtilmemiş ve eksikti yoksa uğraştım efendim
Teşekkür ederim kaliteli ve doğru içerik vereceğinizden şüphem yok , büyük komutan Selahattin etyubi nin de söylediği gibiSize dönüs saglayacagim tesekkürler bilgi icin
Tesekkür ederim saygilar !Teşekkür ederim kaliteli ve doğru içerik vereceğinizden şüphem yok , büyük komutan Selahattin etyubi nin de söylediği gibi
“Kan dökerek elde edilen zaferden ziyade,gönülleri kazanmak değerlidir”
Üstadım durum nedir , beklemedeyimTesekkür ederim saygilar !
inceledim önce haber vermeden önce kendim denedim dün ama malesef bi sonuc alamadim galiba artik zorÜstadım durum nedir , beklemedeyim![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Çalanlar nasıl ediyor hayret verici , geçenlerde bir yakınımın başına geldi anlamadım yani sadece Vip kitle mi biliyor acabaŞuanda aktif olarak meta hesapları çalmak bizim miladdan önce kalmış methodlarla olmuyor maalesef ki methodlarla bir yere kadar geçebiliyorsun ondan sonrası için 2FA zor
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Vip Kitle meselesi değildir Mevcut yapıyı korumuş eski çalanlar her sektör gibi instagram gibi şirketlerdede para ile dosyaları satan kişiler bulunuyor 2FA geçmek o kadar kolay değilÇalanlar nasıl ediyor hayret verici , geçenlerde bir yakınımın başına geldi anlamadım yani sadece Vip kitle mi biliyor acaba
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hesap nasıl kapatırım Hocam Güncel Çalışan method var mıdırHesap mi kapattirmak istiyorsun yoksa hesabi calmak mi ?
Peki şuan sivil birine karşı güncel yapılan ondan daha güçlü olduğumuzu gösteren çalışan method veya durum nedirVip Kitle meselesi değildir Mevcut yapıyı korumuş eski çalanlar her sektör gibi instagram gibi şirketlerdede para ile dosyaları satan kişiler bulunuyor 2FA geçmek o kadar kolay değil