Hoşgeldin Misafir

Instagram hesabı

delibey75

29 Ağu 2023
151 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar Instagram hesaplarım sebepsiz yere patır patır kapanıyor doğrulamaya düşüyor selfie fotoğraflar istiyor atıyorum attıktan sonra direk kapanıyor birsürü hesabım kapandı öyle sebebi nedir hiçbir şey yapmıyorum etmiyorum nasıl acabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,448 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar Instagram hesaplarım sebepsiz yere patır patır kapanıyor doğrulamaya düşüyor selfie fotoğraflar istiyor atıyorum attıktan sonra direk kapanıyor birsürü hesabım kapandı öyle sebebi nedir hiçbir şey yapmıyorum etmiyorum nasıl acabilirim yardımcı olursanız sevinirim
İp ban yemiş olabilirsin

LordBarbaR

10 Tem 2020
1,528 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
instagram hesaplariniz mi hesabiniz mi :D karar verin bir cok hesaptan bahsediyorsan sende sahte hesap aciyorsun demekki ondan dolayi kapaniyor telefonla dogrulama yap 2 faktorlu dogrulamayi ac bir şey olmaz:D

delibey75

29 Ağu 2023
151 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
instagram hesaplariniz mi hesabiniz mi :D karar verin bir cok hesaptan bahsediyorsan sende sahte hesap aciyorsun demekki ondan dolayi kapaniyor telefonla dogrulama yap 2 faktorlu dogrulamayi ac bir şey olmaz:D
Reis hesaplarım hesap değil 3 hesabım aynı anda doğrulamaya düştü normal sayfa hesabım kral kimseye yazmıyorum etmiyorum 500 takipçili bol bol keşfete düşen milliyetçi hesabimdi doğrulamaya düşüyor selfie fotoğraflar istiyor atıyorum attıktan sonra direk kapanıyor hepsi aynı anda kapanıyor bunun sebebi nedir nasıl yapabiliriz