Hoşgeldin Misafir

Instagram hesabimiz çalindi

homeyazilim

19 Eyl 2024
553 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar biliyorum yanlış yere konu açtım hepinizden özür diliyorum hakkınızı helal edin bugün ablamın Instagram hesabını çaldılar Hotmail adresine kod geliyor ama google authenticator doğrulama kodu çalınan adrese gidiyor hesap bu karla_gendron95 hesabı almakta yardımcı olan bir arkadas varmidir

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hesabınızın çalındığını fark ettiyseniz, ilk olarak hemen şifrenizi değiştirin ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı aktif edin. Ayrıca, hesabınızla bağlantılı e-posta ve telefon numaralarını güncelleyerek güvenliği artırın. Durumu Instagram Destek ile de paylaşın.

homeyazilim

19 Eyl 2024
553 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hesabınızın çalındığını fark ettiyseniz, ilk olarak hemen şifrenizi değiştirin ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı aktif edin. Ayrıca, hesabınızla bağlantılı e-posta ve telefon numaralarını güncelleyerek güvenliği artırın. Durumu Instagram Destek ile de paylaşın.
Hocam hiç bir şey yapamıyoruz şifre değişti ama Instagram iki faktorik doğrulama kodu istiyor yardımcı olma şansınız var midir

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,871 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar biliyorum yanlış yere konu açtım hepinizden özür diliyorum hakkınızı helal edin bugün ablamın Instagram hesabını çaldılar Hotmail adresine kod geliyor ama google authenticator doğrulama kodu çalınan adrese gidiyor hesap bu karla_gendron95 hesabı almakta yardımcı olan bir arkadas varmidir
Geçmiş olsun instagrama gerçek olduğunuzu kanıtlayacak kimlik vs göndermeniz gerek şikayette bulunun

ofcmedya

ofcmedya

Kendine yaslan.
Kahpe Dünyası
4 Eyl 2024
1,402 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Alman zor. kapatmak için şu adımları uygula belki çalışır.

!Birisi beni veya bir arkadaşımı taklit eden bir hesap açmış
!Evet, taklit edilen kişi benim,

Dear Instagram Support Team,

I am writing with great urgency and distress. My Instagram account has been stolen, and I cannot regain access despite multiple attempts. My email and phone number linked to the account appear to have been changed. All recovery options have failed. This account is not just a profile to me: it holds irreplaceable photos, messages, and connections to family and friends. Losing access has been devastating and has caused me real emotional stress.

I am the rightful owner. I can immediately provide official identification (passport / national ID) and a short video selfie or any additional verification you require. Below are details that may help you confirm my ownership:

Gerekli bilgileri doldur!

• Adınız, soyadınız
  • E-posta adresi
  • Instagram kullanıcı adınız
  • Fotoğraf kimliğiniz (kimlik, pasaport) yükleme alanı
  • Ekran görüntüleri / kanıtlar
  • Ek iletişim bilgisi (telefon numarası)

Please, I beg you to prioritize this case. I depend on that account for personal memories and important contacts, and the thought that it may be lost to someone else is very upsetting. I am ready to comply with any verification steps immediately.

Thank you for your understanding and urgent help.