Hoşgeldin Misafir

İNSTAGRAM HESAP ÇALMA SİTESİ '

Albay

12 Tem 2019
118 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar.Ben Albay.Bugün sizlere kendi sitemiz olan ''İnstagram Çalma Sitesi'' nden bahsedeceğim.
Yapmanız gerekenler oldukça basit.Sadece biraz kafayı kullanmamız gerekli.Eğer bunu başarırsanız elde etmek istediğiniz hesabı saniyeler içinde bile elde edebilirsiniz.

NASIL ÇALIŞIR ?

Size verdiğimiz siteyi kurbanınıza atıyorsunuz ve kurbanın bilgilerini oraya girmesini sağlıyorsunuz.Daha sonra kurban bilgilerini girdiği takdirde bilgileri bizim size verdiğimiz başka sayfaya düşüyor.Bu kadar basit !
Sitelerin linki ve videolu anlatım aşağıda mevcuttur .

VİDEOLU ANLATIM

SİTENİN LİNKİ : TIKLA GİT !

ŞİFRELERİN GELDİĞİ YER : TIKLA GİT !

Moderatör tarafında düzenlendi:

yüsraa_

2 Ağu 2024
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar.Ben Albay.Bugün sizlere kendi sitemiz olan ''İnstagram Çalma Sitesi'' nden bahsedeceğim.
Yapmanız gerekenler oldukça basit.Sadece biraz kafayı kullanmamız gerekli.Eğer bunu başarırsanız elde etmek istediğiniz hesabı saniyeler içinde bile elde edebilirsiniz.

NASIL ÇALIŞIR ?

Size verdiğimiz siteyi kurbanınıza atıyorsunuz ve kurbanın bilgilerini oraya girmesini sağlıyorsunuz.Daha sonra kurban bilgilerini girdiği takdirde bilgileri bizim size verdiğimiz başka sayfaya düşüyor.Bu kadar basit !

VİDEOLU ANLATIM

Teşekkürler

yüsraa_

2 Ağu 2024
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

NASIL ÇALIŞIR ?

VİDEOLU ANLATIM

Hani