Hoşgeldin Misafir

İnstagram hesap çalma

nyko

10 May 2024
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam
Bu işlerde çok yeniyim , nerdeyse 0 bilgiye sahibim . Bir şekilde insagram giriş ekranının kodlarına sahip oldum fakat veriler girildiğinde internete bağlanamadı hatası alıyorum . Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

caraflavor

8 Mar 2024
285 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam
Bu işlerde çok yeniyim , nerdeyse 0 bilgiye sahibim . Bir şekilde insagram giriş ekranının kodlarına sahip oldum fakat veriler girildiğinde internete bağlanamadı hatası alıyorum . Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Öncelikle sahte site kurma ve instagram kopyası yaratma konularına biraz odaklanın.

nyko

10 May 2024
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle sahte site kurma ve instagram kopyası yaratma konularına biraz odaklanın.
Sahte site kurdum , kodladım benzetebildiğim kadar benzettim.
Daha fazla bensemesi için orjinal kodlarını bulmaya uğraştım buldum ve ordan destekledim.
Fakat verilerin girildiği kısmı doldurup veri tabanına aktarma sırasına gelince "We couldn't connect to Instagram. Make sure you're connected to the internet and try again." hatası alıyorum ve bunu bi türlü çözemedim.

caraflavor

8 Mar 2024
285 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sahte site kurdum , kodladım benzetebildiğim kadar benzettim.
Daha fazla bensemesi için orjinal kodlarını bulmaya uğraştım buldum ve ordan destekledim.
Fakat verilerin girildiği kısmı doldurup veri tabanına aktarma sırasına gelince "We couldn't connect to Instagram. Make sure you're connected to the internet and try again." hatası alıyorum ve bunu bi türlü çözemedim.
o instagramın sürekli altyapı değişikliğiyle alakalı mıydı neydi, cahilce konuşmak istemiyorum işi bilene yazdırmak lazım. 1-2 kişi var onlara bi soralım