Dr Leland Townsend
- 6 Eyl 2017
- 16,497 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Instagram’da paylaştığınız gönderilerin başkaları tarafından gözükmesini istemiyorsanız instagram hesabını gizleyebilirsiniz. Instagram hesap gizleme nasıl yapılır tüm detaylarıyla anlatacağız. Kişisel hesaplarda hesap gizleme özelliği bulunmakta ancak işletme ve içerik üretici hesaplarında hesap gizlenememektedir. Bu gibi durumlarda ne yapmanız gerektiği yazımızda.
Instagram Hesap Gizleme
Instagram hesabınızı gizlemek için öncelikle Kişisel Hesap kullanıyor olmanız gerekmektedir. İşletme hesapları ve İçerik Yönetici hesapları herkese açık olarak kullanılmaktadır. Eğer işletme hesabı veya içerik üretici hesabı kullanıyor ve instagram hesabını gizlemek istiyorsanız öncelikle hesabınızı kişisel hesaba çevirmeniz gerekmektedir. Bunun için Ayarlar > Hesap yolunu izleyin ve Kişisel Hesaba Geçiş Yap seçeneğini seçin.
Instagram uygulamasında Profil sekmesine gelin ve ekranın sağ üst köşesinde yer alan üç çizgiye dokunun ve açılan menüden Ayarlar seçeneğini seçin.
Gizlilik seçeneğini seçin.
Hesap Gizliliği seçeneğini seçin.
Açılan ekranda Gizli Hesap seçeneğini aktif hale getirin.
Böylece instagram hesabınız gizlenecek ve paylaştığınız gönderiler sadece sizi takip eden ve sizin belirlediğiniz kişilere gösterilecektir.
Instagram Hesap Gizleme
Instagram hesabınızı gizlemek için öncelikle Kişisel Hesap kullanıyor olmanız gerekmektedir. İşletme hesapları ve İçerik Yönetici hesapları herkese açık olarak kullanılmaktadır. Eğer işletme hesabı veya içerik üretici hesabı kullanıyor ve instagram hesabını gizlemek istiyorsanız öncelikle hesabınızı kişisel hesaba çevirmeniz gerekmektedir. Bunun için Ayarlar > Hesap yolunu izleyin ve Kişisel Hesaba Geçiş Yap seçeneğini seçin.
Instagram uygulamasında Profil sekmesine gelin ve ekranın sağ üst köşesinde yer alan üç çizgiye dokunun ve açılan menüden Ayarlar seçeneğini seçin.
Gizlilik seçeneğini seçin.
Hesap Gizliliği seçeneğini seçin.
Açılan ekranda Gizli Hesap seçeneğini aktif hale getirin.
Böylece instagram hesabınız gizlenecek ve paylaştığınız gönderiler sadece sizi takip eden ve sizin belirlediğiniz kişilere gösterilecektir.
