|
Literary' Alıntı:Hoppala @Codex başkan sakin ol THS aykırı hiç birşey yapmam ben ne ettin sen böyle ben sadece güzel bir ekip kurup eğitim amaçlı hesap vurmayı öğretcem sonrasında kim ne halt yerse kendine tüm sorumluluklar bana ait THS ye değil
DeepiMpaCt' Alıntı:Literary' Alıntı:Hoppala @Codex başkan sakin ol THS aykırı hiç birşey yapmam ben ne ettin sen böyle ben sadece güzel bir ekip kurup eğitim amaçlı hesap vurmayı öğretcem sonrasında kim ne halt yerse kendine tüm sorumluluklar bana ait THS ye değil
Codex ben gibi katıdır genelde, zaten olabilecek mevzular hakkında uyarmış ve haklı çünkü adımıza nane yiyen çok..
Literary' Alıntı:Arkadaşlar ekip kuracağım gelmek isteyen numarasını versin instagram hesabı vurup pay bölüşeceğiz şuan 4 kişiyiz 4 kişi daha alacağız gelecek olan özel mesajdan bana numarasını atsın whatsapp grubuna alayım iyi günler
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Literary' Alıntı:DeepiMpaCt' Alıntı:Literary' Alıntı:Hoppala @Codex başkan sakin ol THS aykırı hiç birşey yapmam ben ne ettin sen böyle ben sadece güzel bir ekip kurup eğitim amaçlı hesap vurmayı öğretcem sonrasında kim ne halt yerse kendine tüm sorumluluklar bana ait THS ye değil
Codex ben gibi katıdır genelde, zaten olabilecek mevzular hakkında uyarmış ve haklı çünkü adımıza nane yiyen çok..
Öyle birşey olmaz sıkıntı etme sen Deep ben sadece eğitim vercem hesap vurma öğretirim cc vur demiyoruzki adama zaten sorumluluğu üzerime alıyorum EY EGM DUY SESİMİ THS'NİN SUÇU YOK BİRŞEY OLURSA BEN YAPTIM ?