Hoşgeldin Misafir

İnstagram hesaplarımı ve kullanıcı adlarımı nasıl satabilirim

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar ben instagram hesapalrımı ve kullanıcı adlarımı satmak istiyorum ama epeyidir işler kesat Acaba nasıl satabilirim Elimdeki kullanıcı adları var @super1replik @kalpsizbirgenc @darkwebilgi @darkwebgundem  kullanıcı adlarım da satılıktır İletişim için öm ataiblirsniz R10 da satmak istedim kayıt olmak falan sıkıntıları var başka yerde bulamadım bi burada paylaşabiliyorum hesaplarda ve kullanıcı adlarında da indirim vardır Satıkıktır

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sizin düşünceleriniz neler odstlar ? ne yapayım nasıl halledeyim instagram ile ilgili satma siteleri var mı nasıl halledebilirim Hesapları kullanıcı adlarını nasıl satabilirim ?

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hesaplarına bakmadım ama ayrıntılı bilgi verirsen(takipçi sayısı, aktiflik durumu vb. gibi) daha rahat alıcı bulabilirsin. Piyasa genel olarak durgun bu arada..

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Hesaplarına bakmadım ama ayrıntılı bilgi verirsen(takipçi sayısı, aktiflik durumu vb. gibi) daha rahat alıcı bulabilirsin. Piyasa genel olarak durgun bu arada..

@kalpsizbirgenc hesabı aktif değil hikayeyi max 50 kişi görüyor  diğer hesaplar da böyle bot atılmış hesaplar Piyasadaki fiyatlardan haberim yok çok yeniyim bu hesap satışları falan 50K Hikaye 50 kişi görüyor en ucuz Ve en fazla ne kadar eder acaba ?