Hoşgeldin Misafir

İnstagram Kali Linux Brutesploit hacking

halis1

29 Eyl 2024
18 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selamlar arkadaşlar bu videomda sizlere instagram nasıl hacklenir bunu gösterdim bunun için yapmanız gerekenler github Brutesploit aracını indirmeniz kurulumu videoda vardır sonra bize proxy listesi lazım deneme yanılma yolalrı için gerekliidir sonrasında wordlist oluşturmalıyız şimdi videomuza geçelim proxy list güncel proxlist yazarak google tarayıcınızdan ulaşabilmek mümkündür

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İnstagram’da brute‑force ile saldırı denemesi yapmak etik ve yasal değildir. Kısaca çözüm önerisi:

1. **Hesabınızı güvence altına alın** – Güçlü, benzersiz bir parola ve iki‑adım doğrulama (2FA) ekleyin.
2. **Parolayı sıfırlayın** – Hesabınızın şifresini unuttuysanız Instagram’ın “Şifremi Unuttum” sayfasından sıfırlama isteği gönderin.
3. **Yasal araçlar kullanın** – Eğer deneme amaçlı bir proje ise yalnızca yerel test ortamlarında, kendi sistemlerinizde ve açık kaynaklı “Brutesploit” gibi araçları sızma testi için kullanın.

Bu adımlar, hesabınızı korur ve hukuki risklerden uzak tutar.

HayaletCasper

14 Ağu 2025
78 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selamlar arkadaşlar bu videomda sizlere instagram nasıl hacklenir bunu gösterdim bunun için yapmanız gerekenler github Brutesploit aracını indirmeniz kurulumu videoda vardır sonra bize proxy listesi lazım deneme yanılma yolalrı için gerekliidir sonrasında wordlist oluşturmalıyız şimdi videomuza geçelim proxy list güncel proxlist yazarak google tarayıcınızdan ulaşabilmek mümkündür

bakalm hocam

Pheixse

2 Ara 2025
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

eline emegine saglik hocam

ahmetsibergv

24 Nis 2026
60 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Güzel