Hoşgeldin Misafir

Instagram konusunda yardım

ibrahimykr

20 Ara 2017
158 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar, benim kız arkadaşımın çok önceden kullanmış olduğu bir Instagram hesabı vardı onu eskiden hacklemişler, simdi geri almak istiyoruz kim yardim edebilir, yardım olmasa bile canınız sağ olsun. Biz konusiyorduk aklımıza geldi. Almak istesik alamadık hesabı, kim ne yaptıysa hackleyip

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ibrahimykr' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Şifre sıfırlamayı falan denediniz mi, zor iş. Çok önemli değilse boşverin gitsin, açın yeni bir hesap..

Hesap açtık ama işte, alan kişi ne yaptı merak ediyoruz için de mesajlarda vardır size kullanıcı adini atsam bakma imkaniniz var mi

İstek üzerine iş yapılmaz burda eğer hacklenmeden önce mobil onay varsa geri almak için şifre istediğinizde ilk telefonunuza kod alma imkanınız var şifremi unuttum seçeneğinden ilerlemeyi deneyin

ibrahimykr

20 Ara 2017
158 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
ibrahimykr' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Şifre sıfırlamayı falan denediniz mi, zor iş. Çok önemli değilse boşverin gitsin, açın yeni bir hesap..

Hesap açtık ama işte, alan kişi ne yaptı merak ediyoruz için de mesajlarda vardır size kullanıcı adini atsam bakma imkaniniz var mi

İstek üzerine iş yapılmaz burda eğer hacklenmeden önce mobil onay varsa geri almak için şifre istediğinizde ilk telefonunuza kod alma imkanınız var şifremi unuttum seçeneğinden ilerlemeyi deneyin

Öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim, hesap baya eski zaten. Önceden hacklenmiş, onay yok galiba ben sadece belki birisi bize yol gösterir diye düşündüm, birisi hacklesin diye konuyu admadim, zaten sevgilimle laflaşırken aklımıza geldi yani çok onemli degil ama mesajlar falan var idi. Ben sadece yol gösterin diye sordum.

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
dostum eskiden elbette konuşmuştur önceden konuştuğu arkadaşlarına bakmasını söylesin dmlerini silmeyen ilk önce hesab adını bulsun yani bulduktan sonra o hesaba sadece en 1 defa giriş yaptığı telefondan şifremi unuttum kısmına gelsin daha sonra bunlara erişimim yok dedikten sonra karşınıza forum gelir düzenli bir şekilde doldurup birazda açıklamayı düzğün yazar iseniz alma şansınız var.
en az 1 defa giriş yapmadı telefondan dener iseniz forum gelmez.

ibrahimykr

20 Ara 2017
158 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kız arkadaşımla ayrıldık, yardımlarını esirgemeyen forum üyelerine teşekkür ederim. Yollarımızı ayırdık artık görüşmüyoruz, bu güzel yöntemler eminim bir arkadaşımıza lazım olacaktır. Tekrardan yardım ettiğiniz için sağ olun..