Hoşgeldin Misafir

İnstagram kullanıcı adı alma Hizmeti

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam arkadaşlar yakın zaman da instagram kullanıcı adı alma işlemleri başlayacaktır Uygun bir fiyata kullanıcı adları satılacaktır Sizin almak istediğin Kullanıcı adları var mı yakında hizmete giricek sizin de eğer almak istediğinz kullanıcı adları var ise konu altında yazabilirsiniz kullanımda olmayan kullanıcı adları misal Enes,kadir,ahmet,mehmet,berk,yıldız,renk...  Gibi kullanıcı adı servisleri gelecektir şuanlık işlemlerimiz ile uğraşıyorum Yakın da tam hali ile hesap açtırma kullanıcı adı alma gibi servislerimiz gelecektir sizin de istedğiniz kullanıcı adları var ise konu altın da belirtebilirisniz
Not: Ücretlidir.

saldıray

28 Şub 2019
40 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben sadece bilgilendirme amaçlı paylaştım orayı biraz teferruatlı o yöntemden almak sizin ki daha kolay olacak sanırım. İlerleyen süreçlerde fiyatı paylaşırsanız sevinirim kolay gelsin şimdiden başarılar dilerim.

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
saldıray' Alıntı:
Ben sadece bilgilendirme amaçlı paylaştım orayı biraz teferruatlı o yöntemden almak sizin ki daha kolay olacak sanırım. İlerleyen süreçlerde fiyatı paylaşırsanız sevinirim kolay gelsin şimdiden başarılar dilerim.

Hangi kullanıcı adını istiyorsun sen ? İlk alan kişiye kullanıcı adı çok uygun fiyata gidicek dostum misal başka sitelerde kullanıcı adı alma ve ya satma 2k 3k tl diyenler falan oluyor daha da pahallı benim alacağım fiyat 500 600 tl gibi fiyatlar Turkhacks e özel indirimler yapılır 400 tl ye de kullanıcı adı alımı olabilir şuan bi fiyat belirlemedim ama fiyatlar dediğim gibi indirimli olucak Sizin aklınızda bi kullanıcı adı var mı ?

barbarios

13 Ara 2020
8 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam ne zaman olur. Benim yakınlarda takip ettiğim bir kullanıcı adı var. Ona göre kendim çabalıycam yoksa uygun fiyat olursa sizden almak çok mantıklı olur.İlk müşterilere + tht indirimi :D