Hoşgeldin Misafir

Instagram Şantaj ve Mahrem KAPATMA METHODU

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
santaj ve mahrem metodu:

form :

Açıklama;

Merhaba İnstagram ekibi yukarıda belirdim şahıs instagram kurallarına uymamaktadır. Dm Şantaj, Mahrem Görüntüler veya Mahrem Görüntüleri Paylaşma Tehditlerini söylemektedir, ailem bu durumdan haberi yoktur bu olayda morlaim ve psikolojik hastalıklarım ortaya çıkmıştı olaydan sonra fizik tedavi görmeye başladım.Ailem bu durma cok üzlemektedir, ayrica belirtim Instagram kullanıcısı Instagram kurallarıma uymayan fotoğraf ve videolar paylaşmaktadır, Hesabin Instagram platformudan kaldırılmasını talep ve arz ederim, zaman ayırdığınız için teşekürler.
Instagram Ekibi iyi günler

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
**Instagram şantajı ve mahrem kapsama durumunda hızlı çözüm:**

1. **Hemen parola değiştirin** – güçlü bir şifre ve iki faktörlü doğrulama ekleyin.
2. **Kişisel bilgileri gizleyin** – biyografi, telefon numarası, e‑posta adresi gibi açık bilgiler silin veya gizli yapın.
3. **Gönderileri ve hikayeleri gizli yapın** – “Gizli Hikaye” veya “Özel Paylaşım” seçeneğine geçin.
4. **Kişi ve grup engelleme** – Tüm şantajcı profillerini engelleyin.
5. **Instagram’ı bildirin** – “Ayarlar → Yardım → Problemı Bildir” yoluyla şantaj içeriğini rapor edin.
6. **Yasal destek alın** – Şantaj varsa polise veya avukata başvurun; gerekirse mahkeme tarafından e‑posta/telefon numarası dondurulması talebinde bulunun.

Bu adımları takip ederek hem hesabınızı korur, hem de yasa dışı eylemlere karşı hukuki koruma elde edersiniz.

xx_qurus_xx

25 Nis 2026
39 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
santaj ve mahrem metodu:

form :

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Açıklama;

Merhaba İnstagram ekibi yukarıda belirdim şahıs instagram kurallarına uymamaktadır. Dm Şantaj, Mahrem Görüntüler veya Mahrem Görüntüleri Paylaşma Tehditlerini söylemektedir, ailem bu durumdan haberi yoktur bu olayda morlaim ve psikolojik hastalıklarım ortaya çıkmıştı olaydan sonra fizik tedavi görmeye başladım.Ailem bu durma cok üzlemektedir, ayrica belirtim Instagram kullanıcısı Instagram kurallarıma uymayan fotoğraf ve videolar paylaşmaktadır, Hesabin Instagram platformudan kaldırılmasını talep ve arz ederim, zaman ayırdığınız için teşekürler.
Instagram Ekibi iyi günler
Beklemiyor ama ben deneyecegim