By_N4rK0ZzZzz
- 10 Ocak 2023
- 2,049 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sosyal medya platformları günlük yaşantımızın değerli bir kesimi haline gelirken, hesap güvenliği de giderek daha kritik hale geliyor. Instagram kullanıcıları için hesap güvenliğini artırmak ve hassas bilgileri korumak ismine şifre değiştirme süreci epeyce kıymetlidir. İşte Instagram hesabınızın şifresini değiştirmenin kolay adımları…
Instagram hesap silme “dondurma” nasıl yapılır?
Instagram Şifre Değişikliği Nasıl Yapılır?
Instagram hesabınızın güvenliğini sağlamak için belli aralıklarla şifrenizi değiştirmeniz önerilir. Aşağıda Instagram şifrenizi nasıl değiştireceğinizi adım adım anlatıyoruz.
Mobil Uygulama Üzerinden Şifre Değişikliği:
Instagram Uygulamasını Açın: Telefonunuzda Instagram uygulamasını açın.
Profilinize Gidin:
Menüye Erişin:
Ayarlar: Menüden “Ayarlar” (settings) kısmına gidin.
Güvenlik:
Şifre Değiştir: “Şifre Değiştir” (change password) seçeneğini seçin.
Mevcut Şifrenizi Girin: Evvel mevcut şifrenizi girin, akabinde yeni şifrenizi iki kere girin.
Web Üzerinden Şifre Değişikliği:
Instagram Web Sitesini Ziyaret Edin: Tarayıcınızda Instagram’ın resmi web sitesine gidin.
Profilinize Gidin
Ayarlar
Şifre Değiştir:
Mevcut Şifrenizi ve Yeni Şifrenizi Girin: Evvel mevcut şifrenizi girin, akabinde yeni şifrenizi iki sefer girin.
Yeni şifrenizin evvelkinden farklı olması gerekmektedir.
Güçlü bir şifre oluşturmakiçin büyük harf, küçük harf, sayı ve özel karakterleri karışık bir formda kullanın.
Düzenli olarak şifre değişikliği yapmanız, hesabınızın güvenliğini artırabilir.
Instagram hesap silme “dondurma” nasıl yapılır?
Instagram Şifre Değişikliği Nasıl Yapılır?
Instagram hesabınızın güvenliğini sağlamak için belli aralıklarla şifrenizi değiştirmeniz önerilir. Aşağıda Instagram şifrenizi nasıl değiştireceğinizi adım adım anlatıyoruz.
Mobil Uygulama Üzerinden Şifre Değişikliği:
Instagram Uygulamasını Açın: Telefonunuzda Instagram uygulamasını açın.
Profilinize Gidin:
Menüye Erişin:
Ayarlar: Menüden “Ayarlar” (settings) kısmına gidin.
Güvenlik:
Şifre Değiştir: “Şifre Değiştir” (change password) seçeneğini seçin.
Mevcut Şifrenizi Girin: Evvel mevcut şifrenizi girin, akabinde yeni şifrenizi iki kere girin.
Web Üzerinden Şifre Değişikliği:
Instagram Web Sitesini Ziyaret Edin: Tarayıcınızda Instagram’ın resmi web sitesine gidin.
Profilinize Gidin
Ayarlar
Şifre Değiştir:
Mevcut Şifrenizi ve Yeni Şifrenizi Girin: Evvel mevcut şifrenizi girin, akabinde yeni şifrenizi iki sefer girin.
Yeni şifrenizin evvelkinden farklı olması gerekmektedir.
Güçlü bir şifre oluşturmakiçin büyük harf, küçük harf, sayı ve özel karakterleri karışık bir formda kullanın.
Düzenli olarak şifre değişikliği yapmanız, hesabınızın güvenliğini artırabilir.