Hoşgeldin Misafir

İnstagram Sms Kodu Gelmiyor |YARDIM

JotttA

JotttA

-> Velhasıl, tükendik kaptan.
Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,
İnstagram'da iki kimlik doğrulama açık telefona sms kodu gitti diyor fakat sms kodu gelmiyor E-posta 'dan da giriş yapamıyorum şifreyi sıfırlıyorum yine aynı instagram uygulamasından sorun yaşıyorum diye gönderdim resimli doğrulama istenildi gönderdim 1 ay olucak ve e posta gönderiyorum halen fakat dönen olmadı hesaba giriş yapamıyorum sizce ne yapmalıyım?

lazrail

1 Nis 2018
169 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ona benzer sorunu bende yaşadım eski numaram vardı sıfırlama yapamadım yardım merkezine email attım resim yollayarak şifremi yenilettim sende öle yapabilirsin.

JotttA

JotttA

Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
у' Alıntı:
ona benzer sorunu bende yaşadım eski numaram vardı sıfırlama yapamadım yardım merkezine email attım   resim yollayarak şifremi yenilettim sende öle yapabilirsin.

Maalesef resim yolladım fakat 1 ay oldu daha dönülmedi özel mesajdan rica etsem yaptığın adımları anlatabilir misin?

lazrail

1 Nis 2018
169 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JottA' Alıntı:
у' Alıntı:
ona benzer sorunu bende yaşadım eski numaram vardı sıfırlama yapamadım yardım merkezine email attım   resim yollayarak şifremi yenilettim sende öle yapabilirsin.

Maalesef resim yolladım fakat 1 ay oldu daha dönülmedi özel mesajdan rica etsem yaptığın adımları anlatabilir misin?
ozman yanlış yere yolladın hocam  özelden yazarsan  yardımcı olayım

JotttA

JotttA

Virtual
26 May 2019
713 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Güncel //

İnstagram üzerinden E postamı telefonumu kaldırdılar fakat hesap açık 2 kez resim gönderdim kodlu fakat olumlu olumsuz dönüş sağlanılmadı bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?