Formu ilk defa kullanıyorum öncelikle selamlar, 120K İnstagram Düşme Hesap Satın Aldım. Sayfa da 1K yakın gönderi var. Çok bilinen bir araç modifiye şirketinin hesabı. 300-600-900K ve 3-4 Milyonluk sayfalar satın aldığım hesabı takip ediyor ve DM'ler hala duruyor. Ve Hepside tanıdık, yani arkadaşlar. Mesajları okudum. Dm de yaklaşık 1000 den fazla kişi var ve hepsi de tanıdık yani hesabın asıl sahibi ile arkadaşlar. Ayrıca araç sahipleri, ve Sayfamda ki araç fotoğraflarını alan kendi sayfasında paylaşan kişilerde beni etiketlediği için "Etiketlenen Gönderiler" De yaklaşık 2-3 Bin Kişi / Sayfa beni etiketleyerek gönderi paylaşmış.
Hesap şu an donuk vaziyette ve Nick değiştim. Hesabı açamıyorum çünkü DM de ki konuştukları kişiler hesabın şu an ki ismini hesabın asıl sahibine iletirler. Sonuçta hepsi arkadaşlar. Fikirleriniz nedir? Etiketlenen gönderileri tek tek kaldırmalımıyım? Etiketlenen den kastım bir başkası beni etiketleyerek sayfamdan aldığı gönderiyi kendi sayfasında paylaşıyor. Ayrıca DM de ki herkesi engellemeli miyim? Lütfen yardımcı olun, yazmadığım kişi kalmadı. Yanlış yere konu açtıysam lütfen uyarın düzelteyim, sitenizi ilk defa kullanıyorum.
Lütfen yardım edin. (hesap tamamen real takipçi aktif)
Hesap şu an donuk vaziyette ve Nick değiştim. Hesabı açamıyorum çünkü DM de ki konuştukları kişiler hesabın şu an ki ismini hesabın asıl sahibine iletirler. Sonuçta hepsi arkadaşlar. Fikirleriniz nedir? Etiketlenen gönderileri tek tek kaldırmalımıyım? Etiketlenen den kastım bir başkası beni etiketleyerek sayfamdan aldığı gönderiyi kendi sayfasında paylaşıyor. Ayrıca DM de ki herkesi engellemeli miyim? Lütfen yardımcı olun, yazmadığım kişi kalmadı. Yanlış yere konu açtıysam lütfen uyarın düzelteyim, sitenizi ilk defa kullanıyorum.
Lütfen yardım edin. (hesap tamamen real takipçi aktif)