Bugün Instagram'da gezinirken bir tane videoda saved by diye bir şey gördüm. Videoda kimin kaydettiği gözüküyor diye gözüktüğünü söylüyor ama ben böyle bir şeyle karşılaşmadım. Etkileşim almak için yapılan bir montajda olabilir ya da ileride gelecek bir güncelleme de olabilir. Herhangi bir bilgisi olan var mı?
