Merhaba,
Genelde 3.parti uygulamalar kullandığım zaman(takibi bırakanlar, repost, Pro vs.) Instagram'a geri döndüğümde bu uyarıyı alıyorum. Bir defa bu uyarılardan sonra hesabım 2-3 gün kapatıldı. Hiç kullanmamak yerine bir çözümü var mı?
Genelde 3.parti uygulamalar kullandığım zaman(takibi bırakanlar, repost, Pro vs.) Instagram'a geri döndüğümde bu uyarıyı alıyorum. Bir defa bu uyarılardan sonra hesabım 2-3 gün kapatıldı. Hiç kullanmamak yerine bir çözümü var mı?
