Hoşgeldin Misafir

Instagram'dan para kazanın

• Konuyu Başlatan yyusuuff59
  • Başlangıç tarihi

yyusuuff59

yyusuuff59

Selam dostlar bugün uzun süredir geçim kaynağımı yaptığım konuyu sizlere söyleyeceğim sizler de para kazanın bi kız hesabı oluşturun pintereste fake kız yazarak biraz araştırın hoşunuza gideni koyun profile biyografi oluşturun 120 tane bot basın hesabınıza bot basmak için topfollow kullanabilirsiniz telegram ifsa kanallarının veya zeynepyazar29 hesabının (örnek hesap) gönderilerinin beğenilerinden yaşı dayıları bulun 1 hafta konuşun daha sonra bi bahane bulup cüzi bir miktar para isteyin ben genelde kiramı ödeyemedim deyip 500-1000 arası alıyorum eğer erkekseniz abimin ibanı benim ibanım yok veya ben kartımı kaybettim benimki gelene kadar abiminkini kullanıyorum tarzı bi yalan söyleyin play store da içinde belli seslerin olduğu ses uygulamaları var kız sesini ordan alabilirsiniz ben kendim sesimi inceletip konuşuyorum eğer daha önce karşısına hiç böyle bir fake hesap çıkmamış bir dayı bulursanız 8-9k ya kadar alabilirsiniz kendimdem biliyorum zor Türkiye şartlarında hem okuyup hem para kazanmak zor ben bu şekilde aileme de destek oluyorum eğer sorularınız varsa yazabilirsiniz yardımcı olurum her konuda

yyusuuff59

yyusuuff59

kanka yemiyorlar yaw ses atmadan ses atma olayıda baya bir zor
hocam sesini inceltip kendin konuşabilirsin, kız arkadaşlarını konuşturabilirsin veya ses uygulamasını küçültüp Instagram'a girip sesi açtıktan sonra mikrofunu açıp ses kaydını atabilirsin ben bu ses uygulamasıyla bile en az 15-20 adam dolandırmışımdır ilk haftalar işi oturtursun pars alamazsın 100-200 anca ama ilerde iyice kavrıyorsun ve ana dilini konuşur gibi yalan okuyorsun ben 6-7 ay içinde 45.000₺ den fazla kazandım kazandığın parayı da çar çur etme yatırım yap derim iyi forumlar