|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
NegativE' Alıntı:Selamlar tekrar ben NegativE bu konuda sizlere instagramdan para kazanma yöntemlerini anlatıcam umarım işinize yarar sormak istediğiniz soruları ömden yada yorumlarda sorabilirsiniz genelde aktifim değerli yorumlarınız önemli.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
DİKKAT BU KONUDA YAZILAN ŞEYLERİN YAPILMASI HALİNDE HİÇBİRİNDE BEN SORUMLU DEĞİLİM!
NegativE' Alıntı:Selamlar tekrar ben NegativE bu konuda sizlere instagramdan para kazanma yöntemlerini anlatıcam umarım işinize yarar sormak istediğiniz soruları ömden yada yorumlarda sorabilirsiniz genelde aktifim değerli yorumlarınız önemli.
[Teşekkürler]
REKLAMLA PARA KAZANMA
İnstagramda hemen hemen en yaygın yöntem budur sizde insatgramda storyleri izlerken bi sayfanın reklamına denk gelmişsinizdir. Olay şöyle dönüyor diyelim siz yeni bir sayfa açtınız ve bu sayfada mizah içerikleri paylaşıyorsunuz ama takipçiniz 2k da kaldı ve çok az artış oluyor takipçisi yüksek olan sayfalara reklam veriyorsunuz yani mesala benim NegativE adında 150k lık bir mizah sayfam olsun sizin ise 2k lık bir mizah sayfanız olsun bana benim belirleyeceğim miktarda bir ücret veriyorsunuz bende storyde sizin bana verdiğiniz video yada fotoyla sizi etiketleyerek reklamınızı yapıyorum bu instagramda en çok para kazandıran yöntemler arasında 150k bi hesap yüzlerce lira istiyor reklam için.
LİNK KISALTARAK PARA KAZANMA
Bu yöntemimizde instagramda baya yaygındır burada ise olay genellikle şöyle döner. +18 ifşa ve/veya videoların linkeleri pnd.tl , link.tl , tr.link gibi sitelerde kısaltılır bu ve bunun gibi siteler kısalttığınız linke giren kişi başına size 10 kuruş yada 10 kuruşa yakın bi miktar para öder kulağa az gelmesine rağmen ilgi çekecek linkler paylaşır ve sayfanızı yeterince büyütürseniz gerçekten yüksek miktarda uğraşsız para kazandıracağını söyleyebilirim. daha önce 7k ifşa sayfam vardı ayda 150 tlye yakın para alıyordum ve daha önce 38k ifşa hesabı yönettim reklamlar dahil ayda 1500 tlye yakın para alıyorduk tabi para 2 ye bölünüyordu ama yinede yeterli bir miktar olduğu gerçeği değişmez.
BUTİK AÇARAK PARA KAZANMA
İnstagramda birçok butik sayfasına denk gelmişsinizdir genelde dükkanı olan insanların kullandığı bu yöntem yine yeterli düzeyde ek gelir sağlamanız açınızdan mükemmel taktiktir. Butik çeşitli ürünlerin e ticaret mantığıyla satıldığı sayfalara deniliyor diyebiliriz.
TAKİPÇİ SATARAK PARA KAZANMA
Daha önce hiç takipçi satın aldınız mı? birçok kişi ortamda şeklim olsun mantığıyla gidip takipçi alıyor bu yöntemide daha önce denedim ilk başta 300 tlye yakın domain host script ve bot hesaplara para ödedim ve satışa başladım genellikle butikler güvenilirlik artsın diye yada birçok genç okulda yada ortamda şekli olsun diye satın alıyor yaklaşık 3 haftada parayı çıkarıp kâ--r etmeye başladım.
SAYFA-HESAP SATARAK PARA KAZANMA
Daha önce nasıl takipçi kasılır adında bir konu açmıştım ve bu tür konular açmaya devam edicem bu tür taktiklerle takipçi kasıp gerçek takipçi olduğu için yüksek miktarlara satabilirsiniz yaklaşık 1k 30tlye yakın bir fiyata satılabilir. Yada instagramdaki kullanıcııların hesaplarını çalıp satabilirsiniz bu yöntem illegal bi yöntem olsada geliri iyidir.
[/replyandthanks]
DİKKAT BU KONUDA YAZILAN ŞEYLERİN YAPILMASI HALİNDE HİÇBİRİNDE BEN SORUMLU DEĞİLİM!
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim