Hoşgeldin Misafir

İnstegram Hesap kapatma Yöntemi

Mr.Robot_671

10 May 2025
89 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
öncelikli olarak sağlam bi Vpn'in piyasaya sürülmesinden sonra ihlal formüla girin Bağlanıcağımız ülkeler Almanya ve Türkiye'den basıcaz

https://help.instagram.com/contact/383679321740945 oturuma girin

Gereken tüm bilgileri dolduruyoruz(daha önce kesme bastıysanız aynı numarayı doldurun basmayanlar için alta bilgileri bırakırım)

ilk önce türkiyeden basıcaz

Instagram hesabı var mı?

-Hayır

Şikayet kesintisi nerede görünüyor?

-Bütün bir profil

Bu profil kurallarımızı nasıl ihlal ediyor?

-Kendine zarar verme veya intihar

Instagram kullanıcı adınız (varsa)

-Kullanıcı adınızı girin

E-posta adresiniz

-E postanıız girin

Şikayet, paylaşan kişinin kullanıcı adı

-Şikayet ediceğiniz kişinin kullanıcı adı

İçeriğini paylaşan kişinin hesabında belirtilen şekilde adı (isteğe bağlı)

-İsimi varsa yazın yoksa boş bırakın

şikayet profillerin kullanıcı adları

-Şikayet ediceğiniz kullanıcı numarasından adı Bu şekilde

hayatta kalmayın? Tanışıyorsanız, lütfen bu kişi hakkında mümkün olduğunca çok iletişim bilgisi verin

-Buraya ise evet basıcaz

şimdi gelelim yazıcğımı gönüllü olarak

Türkiye için;

Merhabalar Instagram ekibi, ihtiyacı olan hesap bana ait ancak başka birine aktarılmış hesapla ilgili özel bilgilerim var. Hesabımı ele geçiren kişileri çiğniyor, takipçi olarak bir bot kullanıyor ve insanları tehdit etmek ve şantaj yapmak için mesajlar kullanıyor. Hesaptaki özel bilgilerimi koruma ve güvence belgesi
almak ve kuralların bozulmaması için bir hesabın kapanmasını talep ediyorum.

Almanya için;

Merhaba, Instagram Ekibi, Konto, das ich wissen möchte, gehört mir, aber ich habe be be özel Bilgiler über das Konto, weil es von jemand anderem erfasst wurde. Kişi, benim için en iyi yolu buldu, çok yönlü bir şekilde geri geldi, bir Bot al Takipçisi oldu ve yeni bir kişiyle birlikte hareket etti ve onu takip etti. Bir Kontos ve benim özel verilerim var, bu da kontratımı değiştirip, geri almamı ve geri getirmemi sağlıyor.

Vpnle Almanya ve Amerikaya bağlanırken forumu altında dilide değiştirmeyi unutmayın ve üstteki uygulanan biligileri çevirip aynı şeyelri yazıp seçersiniz

Forumları sıra sıra 20-30 kere gönderme ama aralıklı göndermeki engel atmasın Türiyeden Almanaydan ve Amerikadan form gönderdikten sonra instagrama geçmeniz 7 veya 10 hesabınızın olması gerekiyor(Nekadar hesabının kapanması olayı okadar yüksek olur) ve yeni olmaması gereken hesapların.

Sıra sıra hesaplara girin ve 3 intihar + 2 spam basın vpn değişip bütün hesaplardan

Bütün herşeyi düzgün yaptıysanız kapanma olasılığı yüksek

Büyük hesaplarda işe yaraması için daha fazla intihar basmanızı tercih edin