Yakalanmama Derecemizi Maksimuma Çıkarıyoruz
Konu bana aittir.
Maximum anonimlik yoktur maksimum yakalanmamak vardır. Size bugün basitinden anonimlik dersi vereceğim .
İŞLETİM SİSTEMİ DEPOLAMA GEREKSİNİMİ
1 Adet Usb Disk Alın 32-64 Gb Olması yeterlidir.
KURMANIZ GEREKEN İŞLETİM SİSTEMİ
İçerisine Whonix kurun.
MASKELEME YAPACAĞIMIZ KURBAN WIFI AĞI
Yakınınızdaki dükkanların internetini kullanın veya Starbucks gibi halka açık internet ağlarını kullanın . "Wireshark" ile izlenebileceği için bu ağa bağlanmakla kalmayıp güvenlik önlemlerimizi arttırıyoruz.
SUÇ SAHASI ANALİZİ
Suç sahası içerisinde önceden keşif yapmalısınız bu işi yaparken elinizde bilgisayar olacağı için %90 etiket olucaksınız o yüzden maske şapka vs. ne varsa giyin önce kameraları keşfedin hangi açıdan nereyi izliyor yapabiliyorsanız markasını modelini öğrenin gözünüz keserse kalitesi açısı belli olur . Şapkanızın ucuna 4-5 ADET Çenenize paralel IRC Led bağlar çalıştırırsanız insan gözünün göremediği sinyal dalgaları ile yüzünüzü tanınmaz hale getirir kamerada. Dediğimi unutmayın asla etiket olmak kameraya poz vermek yok bu işi yaparken.
SON RÖTUŞLAR
Bağlanmadan önce MAC adresimizi değişitiriyoruz.
Bağlandıktan sonra USB'nizdeki whonixin Tor Hizmetini çalıştırın.
Son olarak bir kez bağlandığınız ağa ikinci kez daha bağlanmayın.
İş bitiminde Log kayıtlarınızı silmeyı unutmayın.
Artık yakalanma oranınız %1-%5.
Konu bana aittir.
Maximum anonimlik yoktur maksimum yakalanmamak vardır. Size bugün basitinden anonimlik dersi vereceğim .
İŞLETİM SİSTEMİ DEPOLAMA GEREKSİNİMİ
1 Adet Usb Disk Alın 32-64 Gb Olması yeterlidir.
KURMANIZ GEREKEN İŞLETİM SİSTEMİ
İçerisine Whonix kurun.
MASKELEME YAPACAĞIMIZ KURBAN WIFI AĞI
Yakınınızdaki dükkanların internetini kullanın veya Starbucks gibi halka açık internet ağlarını kullanın . "Wireshark" ile izlenebileceği için bu ağa bağlanmakla kalmayıp güvenlik önlemlerimizi arttırıyoruz.
SUÇ SAHASI ANALİZİ
Suç sahası içerisinde önceden keşif yapmalısınız bu işi yaparken elinizde bilgisayar olacağı için %90 etiket olucaksınız o yüzden maske şapka vs. ne varsa giyin önce kameraları keşfedin hangi açıdan nereyi izliyor yapabiliyorsanız markasını modelini öğrenin gözünüz keserse kalitesi açısı belli olur . Şapkanızın ucuna 4-5 ADET Çenenize paralel IRC Led bağlar çalıştırırsanız insan gözünün göremediği sinyal dalgaları ile yüzünüzü tanınmaz hale getirir kamerada. Dediğimi unutmayın asla etiket olmak kameraya poz vermek yok bu işi yaparken.
SON RÖTUŞLAR
Bağlanmadan önce MAC adresimizi değişitiriyoruz.
Bağlandıktan sonra USB'nizdeki whonixin Tor Hizmetini çalıştırın.
Son olarak bir kez bağlandığınız ağa ikinci kez daha bağlanmayın.
İş bitiminde Log kayıtlarınızı silmeyı unutmayın.
Artık yakalanma oranınız %1-%5.