dosyasını decode edebilecek var mı arkadaşlar ? footerda reklam var onu kaldırmaya calısıyorum
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Tüm Dosyalarıyla yazılımı paylaşırsan yardımcı olan çıkıcaktır.Bu şekilde 1 tek dosya ile işlem yapılmaz.dosyasını decode edebilecek var mı arkadaşlar ? footerda reklam var onu kaldırmaya calısıyorum
Scripti geliştiric ücretsiz dağıtı. İletişime geçtim satılıksa almak için destek vermediklerini satışı kapattıkalarını ilettiler. Footer'da reklamları var amacım sadece onu kaldırmak.İonCube şifrelerini çözmek yasal değildir ve etik değildir. Eğer bir uygulamanın şifresiyle ilgili probleminiz varsa, yasal yollarla geliştirici veya satıcıyla iletişime geçin.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Olabilir fakat tek dosya kırımı sağlamıyoruz tüm dosyaları paylaşırsın hallederiz yakın bi zamandaScripti geliştiric ücretsiz dağıtı. İletişime geçtim satılıksa almak için destek vermediklerini satışı kapattıkalarını ilettiler. Footer'da reklamları var amacım sadece onu kaldırmak.
merhaba hocam , desteğinizi bekliyorumOlabilir fakat tek dosya kırımı sağlamıyoruz tüm dosyaları paylaşırsın hallederiz yakın bi zamanda
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Demo atar mısın
demo mevcut değil hocamDemo atar mısın